Gyerekvallalas kategoriaban hogyan szuritek itt ki, hogy melyik a kamukerdes?
Szia
Itt már szinte minden kérdés alatt 90%ban csak a kioktatás,lepontozgatás .....megy.
Az h kinek mi a valós kérdés azt döntse el a kérdező.
Ha te úgy érzed h normális hangnemben segítő szándékkal vagy ép pozitív megerösítéssel tudsz hozzá szólni akkor válaszolj.
Rengeteg nő szenved terhesség,gyereknevelés.... problémával ezekbe nem belerúgni kell még!
Számomra már teljes csalódás a gyakori és a frusztrált válaszoló!
családsegítősként dolgozom. többször van olyan kérdés, ahol a válaszadók azt hiszik, a kérdező hergel, mert ilyen buta ember a világon nincs. 1-2x leírtam, hogy de, bizony van, aki ennyire faék, általában csak le lettem pontozva. Pedig sajnos tényleg vannak, 85%-ban ilyenekkel dolgozom. Megírom neki a csp igénylést és nem adja fel, mert azt nem mondtam el külön, hanem beteszi a fiókba... és aztán meglepődik, hogy nem jön a támogatás. És ez csak egy példa a sok közül.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mind kamu, amit itt annak kiáltanak ki, ha úgy gondolod, hogy tudsz érdemben válaszolni, akkor tedd meg, lehetőleg tőmondatokban, hogy fel is fogják a másik oldalon
Ha egyértelműen hergelni akar, nekem azok tűnnek kamu kérdésnek.
Családsegítős példa: simán. Múltkor itt volt egy nő. Zöld folyása volt terhesen. Szinte csodálkozott, hogy ez gond?
Majd giggggg nevű felhasználó jól ráír mindre trágárul, ocsmány stílusban, hogy hazudjanak máshol:D
Három kérdésem volt az oldalon/kategóriában még régen, azóta nem írtam ki semmit, mert feleslegesnek érzem. Nagyon felhígult a közösség, sok felhasználóból csak a rosszindulat és az iskolázatlanság árad.
Ez a felhasználó 3-ból két kérdésemre írt, hogy egy hazug nyomorult vagyok és legközelebb jobban próbálkozzak hazudni, mert ő rájött. Pedig semmi hihetetlen, vagy megbotránkoztató nem volt egyik kérdésemben sem.
8, igen!
Rosszindulat, trágárság, rossz helyesírás. Ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!