Lehetne nyitni új kategóriát a Gyerekvállalás, nevelés kategórián belül?
Az Iskolák nagyon jó. tetszik.
Én még nagyon jól venném, ha a gyermekruhák szét lenne szedve baba részlegre és mondjuk olyan 6-12 éves részlegre. jobb lenne.
Valamint a gyerekszoba rész is.
Néha úgy érzem, hogy vagy nagyon babás rész van (kisgyerekek), vagy már nagyon tini(kamaszok).
A 6-12 éves kor úgy kiesik nekem.
Ha valaki egyetért velem szivesen veszem a hozzászólását, javaslatát stb.
Nem is tudom, nem kötekedni akarok, de én nem látom értelmét szétszedni a ruhás meg a szobás kategóriát sem... A kérdésbe beleírod, hogy hány éves gyerek ruhájáról vagy szobájáról szól a kérdés és kész..
A babákról a babák kategória szól, a kisgyerekek kategóriába belefér a már nem babától a még nem kamaszig mindenki.. Szóval összességében én nem értek egyet.
Szerintem fölösleges. Nem olyan aktív kategóriák. A ruháknál jelenleg "friss" kérdés nincs is.
A feltett kérdésben pedig fel lehet tüntetni a gyerek korát. A babák esetében is tudja jelezni a kérdező, ha 7 vagy 10 hónapos csemete öltöztetéséhez kérne tanácsot. Idősebb gyerekek szülei is megtudják tenni ugyanezt.
Jaj igen, Nevek alkategória szerintem is kéne :)
Viszont abban igazat adok a kérdezőnek, hogy jó lenne "közepes gyerekek" alkategória is, ha nem is kimondottan ruhás vagy szobás témában, hanem úgy egyáltalán. Mert van Babák, van Kisgyerekek, van Tinik részleg, de az ilyen nagyobbacskákról nem nagyon esik szó, tényleg pont a 6-12 éves korosztály. Az enyém pl. 8 éves, és ha valahol kérdezik, hogy mondjuk mit kapott a gyerek karácsonyra, és nem írnak életkor, már én érzem cikinek beírni, hogy a nyolcévesem mit kapott, amikor mindenki 2-3-4-5 éves gyerekekről ír. Pedig szerintem az ilyen nagyobbacska gyerekekről is bőven lenne mit megbeszélni nevelés terén, nekem kérdésem is lenne sok, meg tanácsot is tudnék adni olyasmiben, amit mi már megoldottunk.
Szerintem ezek feleslegesek lennének.
A 6-12 éves kor bőven beleesik a kisgyermekek kategóriába. A babás rész úgyis külön kategória.
Viszont én javasolnék egy olyat, hogy "lehetek-e terhes" kategória!:) Na abba biztos lenne kérdés bőven...
Örülök, hogy más is úgy látja mint én. Köszönöm az egyetértést. Hátha olvassák az adminok és csinálnak nekünk ilyen kategóriát.
A többieket is megértem a lehetséges kategóriák miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!