Mely vitamin segíthet a hízás érdekében?
Nem sértésnek szánom, csak hogy tudd. Hiába nem a gyerek mellett szívod a cigit, az anyatejjel megkapja a nikotint.
A hízással kapcsolatban meg kérd ki orvos, vagy dietetikus véleményét. Ők tudnak segíteni, hogy eddig hogy éltél, és miből mennyit kellene enned, hogy hízz.
(én is dohányoztam, és tudom, hogy a cigi elveszi az étvágyat. Szóval figyelj oda, hogy egyél eleget, ne csak az éhségérzetre alapozz).
Szokj le a cigiről, előszöris.
Emellett figyelj a normàlis, rendszeres étkezésre. Vitamint nem tudok ajànlani, én még nem talàltam olyat, amitől hìztam volna.
Sok, gyorsan felszívódó szénhidrát. Csoki, aszalt gyümölcs, tésztafélék, kenyér, stb.
Színészek, ha szerep miatt gyorsan kell hízniuk, általában tésztadiétát tartanak. Rengeteg tésztafélét esznek, így pár hónap alatt felnyomják a súlyukat 10-20 kg-mal is, ha a szerep úgy kívánja.
Próbálok a cigiről leszokni,óránként egy fél szálat szívok,próbáltam többet enni szénhidrátot mindent de egyszerűen semmi..csak fogyol,fogyok és fogyok...már felkelni is utálok annyira unom ezt a helyzetet
Már a szervezetem sem bírja egyre többet vagyol rosszul nincs erőm..ma megyek orvoshoz remélem tud valamit ajánlani mert már nem bírom
Pont ezt akartam írni, hogy orvoshoz mindenképp menj, mert mi van, ha valami betegséged van, ami miatt fogysz, csak tünete nincs még?
Az óránként fél szál, rengeteg. Akkor mennyit szívtál, mielőtt megpróbáltál leszokni???
Legyél többet a piciddel, most már elég "nagy", hogy játssz vele, ő jobban eltereli a figyelmedet a cigiről. És láthatod, milyen értékes időt pazarolsz a cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!