Gyerekvállalás/nevelés, családi élet szempontjából ti mennyire tartjátok rossznak a férjem munkaidejét? Tietek hogyan dolgozik?
Hiába írunk mi bármit, neked kell tudni, hogy te mennyire tudnád tolerálni.
Kereshet másik munkát, akkor legalább az esély megvan, hogy emberibb munkaideje legyen.
Mi a foglalkozása?
Egyébként a pihenés megoldható. Mi váltva csináltuk a gyerekkel az "éjjeli műszakot", hogy kipihenjük magunkat. Amikor a férjem volt soros, én úgy aludtam, mint akit lelőttek. Másnap reggel mesélte néha, hogy nagy ordítás volt. Meg se rezzentem.
Amikor én vagyok soros, akkor viszont simán felébredek kisebb zajra is.
De vehet füldugót is. Illetve gyerekfüggő, vannak, akik pár hetes koruktól átalusszák az éjszakát.
A főnököm magas beosztásban dolgozik egy bankban. Ha egyszer rossz döntést hoz vagy elszámolja magát, annyi az addigi karrierjének. Két év alatt két gyereke született és bizony karikás szemmel járt dolgozni a születések utáni néhány hétben. Ő is felkelt, nem akarta az egészet a feleségére lőcsölni.
Megoldotta annyival, hogy duplázta a napi kávéadagját.
Erről beszéltem, hogy nálunk is akkor üvöltött a gyerek, amikor valamelyikünk pihent. Nem ébredtünk fel rá.
Az lényegtelen, hogy ez a nap melyik szakában van.
Az én ferjem 6-14ig dolgozik. Ilyenkor amikor hazajön mindig alszik delutanit.
De utana mienk az egész nap.
Sztem nem rossz a férjed beosztása, délután 2ig kialussza magát, ott az egesz délután sőt kora este, meg munka előtt is aludhat fel-1orat es akkor kipihenten lehet dolgozni
A párom teljesen összevissza dolgozik, van, hogy hétvégén, van, hogy délelőtt, délután vagy normál irodai rendben 9-től 5-ig.
Amíg kicsi a gyerek, és otthon vagy vele, szerintem mindegy melyik nap szabad. Sőt, szerintem még jobb is, ha egy hétfő-keddet tudtok mondjuk együtt tölteni, és nem egy vasárnapot - már csak azért is, mert tud segíteni a bevásárlásnál. Idővel pedig alakulhat ismét a munkarendje. Aludni meg fog tudni, ne aggódj. Ha fáradt az ember, elalszik a síró gyerek mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!