A "gyerekvállalás, nevelés"-kategóriát olvasgatva mi az, ami elgondolkodtat, megdöbbent benneteket?
A stílus, amit néhányan megengednek maguknak. Olyan gyűlőlettel/ítélkezezve/bántva tudnak írni, amit a való életben senki nem enged meg magának, de, kihasználva a névtelenséget, itt kieresztenek. Márpedig szerintem a minimumot itt is tartsuk, pláne hogy ez egy alapvetően tanácsot váró fórum. A durvaságot meg hagyják meg a tényleg ostoba, durva kérdéseknek.
Jha és a sokszor ismételt, simán kereshető kérdések, amikből tényleg hetente van.
Kedves 8-as, ha már így megszólítottál válaszolok :-)
Nemrég volt egy kérdés, ahol az anyuka arról panaszkodott, hogy a férje lekövérezte, egy csomó választ kapott, ahol segítő szándékkal leírták neki, hogyan lehet szoptatás mellett is lefogyni, erre a kérdező inkább abba hagyta a 2 hónapos baba szoptatását és még büszke is volt rá...na erre mondom én, hogy nem a gyereke érdekét nézi.
Amit Te leírtál szerintem teljesen rendben van. Minden "normális" anya otthon maradna a beteg gyermekével, ha az mással nem marad el. Ezért Te megadod neki, ami a legjobb. Amikor pedig már nem beteg elmész nyaralni a férjeddel, mert erre is szüksége van a kapcsolatotoknak. Ezzel nincs semmi bajom. Én nem tudnám megcsinálni, de ez az én privát problémám. Egy gyereknek kiegyensúlyozott anyukára van szüksége. Ezt Te máshogy éred el, mint én. De miért kellene ez miatt bárkit elitélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!