Hogyan szakadjak el innen (gyerekvállalás- nevelés témakörből)?
Egyáltalán a témáról hogy tud egy Nő leállni?
Kb. két hete feszt itt lógok szabadidőmben, pedig lenne más dolgom is ezt mostanában mégsem tudom kontrollálni.Nincs "babaprojekt" (még)!Eddig nem is érdekelt a téma így...Mostmeg már segítséget kell kérnem,hogy le tudjak állni.:) Amit nagyon szépen meg is köszönök Nektek!:) Ha tudtok kérlek segítsetek! Köszi!!!!
Kedves 4-es gratulálok! Neked ez rendjén van.
3-as,fogalmam sincs mi az,meg hogy kell,de nem ezt találom a megfelelő megoldásnak.
Azért köszönöm Mindenkinek!
Még annyit,hogy ez nem netfüggőség,hanem valamiféle anyai ösztön beindulás.Csak zavaró és hátráltat a többiben. Korlátolt agyam lett!:D De télleg.
Ja és 4-es! Téged a hormonok is irányítanak már!:) Erre már esetemben is gondoltam,de nem... Szóval Neked ez tényleg teljesen rendben van és természetes.:)
Köszi Nektek!:)
Én eddig nem a tanulástól vettem el az időt evvel,tehát arra nem lehet fogni,majd csak azután lehetne ezt mondani.Én is voltam már más témákba is beleszokva.Amikor kertészkedtem,akkor az otthon kert,amikor sokat főzőcskéztem,akkor az ételek-italok...stb,megfigyelve,mindig az érdeklődési körömnek megfelelő témákban járkáltam.Ez így logikus is,csak most így nem tudom mi van Velem...:)
Köszi!
szia :) ide is írok
nem hinném hogy le kell állni
meg különben is ez kémia, ezzel harcolni nehezebb mint bármivel
fura mert rólam meg mindenki azt gondolta hogy erre születtem mert gyerekként is vonzottak a babás dolgok és szerettek a kisbabák amerre csak jártam erre öreg fejjel (33 évesen ) éreztem úgy hogy most már tényleg baba kell
Beállok a sorba: nekem is tanulnom kéne, mert nekemis vizsgaidőszakom kezdődött, de semmi nem megy. Emellett van két 22 hónaposom, tehát a velük kapcsolatos dolgok amúgy is bőven elvesznek az időből, a fent maradóban pedig médsem tanulok, hanem sokat itt lógok:(
Semmi kedvem tanulni, ráadásul a férjem is vidéken dolgozik, nem jön haza. Tiszta gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!