Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szakadjak el innen...

Hogyan szakadjak el innen (gyerekvállalás- nevelés témakörből)?

Figyelt kérdés

Egyáltalán a témáról hogy tud egy Nő leállni?

Kb. két hete feszt itt lógok szabadidőmben, pedig lenne más dolgom is ezt mostanában mégsem tudom kontrollálni.Nincs "babaprojekt" (még)!Eddig nem is érdekelt a téma így...Mostmeg már segítséget kell kérnem,hogy le tudjak állni.:) Amit nagyon szépen meg is köszönök Nektek!:) Ha tudtok kérlek segítsetek! Köszi!!!!

2012. dec. 3. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is mindig itt lógok, szülés, babák, stb (főként szülés), pedig nálam sincs babaprojekt, 18 éves vagyok. De mégis érdekel az egész, hogy zajlik le, kinek milyen tapasztalatai voltak, stb.

Szerintem is a hormonok. Kb. 3 év múlva már szeretnék babát, pontosabban belül valamennyire már most is vágynék rá, de tudom, hogy még 2 évig legalább semmiképp! Már egy jóideje érdekel engem is a téma! :)

2012. dec. 10. 20:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi az együttérző szavakat és "jó" hogy nem vagyok egyedül.Persze nyilván nem jó,azért is az idézőjel,csak abból a szempontból,hogy akkor talán mégsem őrültem meg!:)

Ezt kifejtenéd bővebben?: "de tudom, hogy még 2 évig legalább semmiképp"

Mert bárcsak Én is az észérveket tudnám előtérbe helyezni a hirtelen jött lelki változásokkal ellentétben!

2012. dec. 10. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem vagy egyedül, szerintem ez normális, és előbb-utóbb minden lányt/nőt elkezdi foglalkoztatni a babatéma :) Engem elég korán, de mindig is a családot és a babát tartottam életcélnak, a karrier és miegymás előtt. :)

Még 2 évig legalább semmiképp - 18 vagyok még csak, és hiába van 4 éve komoly kapcsolatom, és hiába egyre jobban vágyom rá, tudom, hogy még korai lenne. Nekem van stabil munkahelyem, de a barátomnak (21) még nincs, és az is fontos, meg ő még ennyi idősen nem szeretne. Meg mindenképp csak esküvő után szeretnék teherbe esni. Szóval belül már szeretném, de az eszem tudja, hogy még nem. ÉS nem azért szeretném, mert cuki pofijuk van, hanem mert szerintem nincs annál csodálatosabb érzés, mint a saját gyermekemmel foglalkozni, gondoskodni róla, nevelni, anyának lenni.

Nem akarnám meggondolatlanságból sem csinálni, hanem majd amikor lesz egy nyugodt környezet, család, ahová érkezhet, a legmegfelelőbb lakhely. Nem mintha most nem lenne nyugodt a környezet, de ezt arra értem, amikor már csak ő fog hiányozni a családi fészekből, amikor már házasok leszünk, és tudjuk, hogy várjuk őt! :)

Még én is a szüleimmel élek, ős is, és nem mintha nem lehetne megoldani, de tudom, hogy még nem jött el az ideje, még nem a legmegfelelőbb, és nem megoldani akarjuk, hanem tudatosan csinálni, a lehető legjobban! :)

2012. dec. 11. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
11. voltam, 18/L ez lemaradt :)
2012. dec. 11. 19:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest,hogy a babát tartottad (tartod?) életcélnak,s nem a karriert+egyebeket, felsoroltál a Gyerek elé mindent,ami a "karrier s egyebek" témakörébe tartozik.:)

De egyébként egyet értek Veled,csak a hormonjaim nem.:P :)

2012. dec. 11. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
na jó, más a létszükséglet és más a karrierista. Amúg meg megoldható lenne, csak tudom, hogy még most nem a legmegfelelőbb. De munka vagy akármi miatt biztos nem fogom halogatni a babát, de azért az kell, hogy összeházasodjunk és hogy Ő is akarja :)
2012. dec. 11. 21:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen,tulajdonképpen a sok "rizsa" mellett Én is ezt vettem ki a szavaidból,hogy ez a "gátja"! Reméljük a legjobbakat!:D

Sok boldogságot Nektek!:)

2012. dec. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!