A gyerekvállalás, nevelés kategóriában melyik témákat szoktad nézni leginkább? Miért?
Én csak azt, amiben érdekelt vagyok, vagy érdemben tudok hozzászólni.
Babák, kisgyerekek, problémás gyerekek, egyéb, terhesség, szülés. Most, hogy ilyen sok van, kicsit másképp nézem. Az ételek bevezetését, altatást pl. egyáltalán nem nézem, pedig a mikor a babáknál volt, gyakran válaszoltam.
Leginkább csak az "Egyéb kérdéseket", meg ha ott már nincs új, akkor a kisgyerekeket. Az összeset sosem szoktam egyben megnézni.
Amikor még terhes voltam, akkor főleg az azzal kapcsolatos kérdéseket néztem, aztán amikor még kisbaba volt a fiam, akkor azt. De most már azokhoz nem is nagyon tudnék hozzászólni, meg a többi ilyen babás témához sem, mint mondjuk az altatás, ételek bevezetése, mert egyszerűen már sok mindent elfelejtettem (pl. hogy mikor miket kell már ennie egy babának), sőt, azóta is már változtak az ajánlások, pedig még csak öt és fél év telt el azóta, hogy kisbabám volt.
Az ilyen babakocsik, hordozók téma meg régebben sem érdekelt különösebben, nem nagyon ismerem a márkákat, nem tudom megkülönböztetni őket, egy-kettő van, amiről tudom, hogy milyen, meg volt pár, amit mindig is szerettem volna, de nagyon drágák voltak akkor nekem, de kb. ennyi az összes "tudományom" ebben a témában.
De alapvetően nem sok alkategóriát nézek ebben a témában, viszont más témaköröket is gyakran lapozgatok, szóval attól nem tartok, hogy kevés kérdéssel találkoznék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!