A "gyerekvállalás, nevelés"-kategóriát olvasgatva mi az, ami elgondolkodtat, megdöbbent benneteket?
Az a kategória tele van olyan nőkkel, akik semmi értelmeset nem csináltak életükben, és a teszkó árufeltöltői munkájukból belemenekültek egy szülésbe, ami az első értelmes dolog volt életükben és ezért ebben élik ki magukat. Az adja az önbizalmuk alapját, hogy gyerekük van, emiatt támadnak mindenkit, aki szerint nem kell évekig összenőve lenni a gyerekkel és rá lehet bízni egy apára vagy nagyszülőre is, mert a saját fontosságuk alapja dőlne meg. Folyton bizonygatniuk kell, hogy "a Kata rossz anya, mert csak két hónapig szoptatott, bezzeg én." "a Mari rossz anya, mert délután elmegy sportolni és addig a férje van a gyerekkel." "a Zsófi rossz anya, mert két év után visszament dolgozni. Bezzeg én."
Na ezeket nem szeretem ebben a kategóriában. Szerencsére a többség azért nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!