Anyukák, van olyan kérdés a gyerekvállalás kategórián belül, amin mostanában jót szórakoztatok? Miről szólt és mi volt benne vicces?
Tudom, hogy általában nem az a cél, de azért akadnak vicces kérdések, néha meg a színvonal annyira alacsony, hogy az benne a szórakoztató, kicsit szánalmas módon is.
Nekem most a palacsintás tetszik, megöl a kíváncsiság, hogy kapott-e a 15 hónapos. Ez olyan tipikus, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek rajta. Meg volt nemrég, aki azt hitte, beleturmixolta a papírtörlőt a gyerek ebédjébe, mert nem találta...
Én inkább a fejem fogom, h min tudnak rugózni az emberek. Van egy pár kérdéssel lejjebb a kínais gagyis játék kérdés...
De vannak az olyan kérdések is, ami nagyon felvilágosulatlan emberektõl jön és mindenki lealázza. Általában megsajnálom õket és gyorstalpaló módon leírom a választ normálisan. Sajna nem tehet sok tini/fiatal felnõtt róla, h nem lett normálisan felvilágosítva. (jó végülis mūvelhetné magát...)Azért is írok ilyenkor normálisan,mert már sokszor nem csak az õ élete a tét. De a palacsintás kérdéstõl behaltam :) Azért nyitottam meg, mert azt hittem azért kérdi h ehet e a tojás vagy valamilyen más összetevõje miatt. Végülis nem is a kérdezõn akadtam ki, hanem a sok válaszolón akik szerint nem ehet szemetet a gyerek... Én meg csak nézek h hírtelen itt mindenki öko és fitneszanyu?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!