Anyukák, van olyan kérdés a gyerekvállalás kategórián belül, amin mostanában jót szórakoztatok? Miről szólt és mi volt benne vicces?
Tudom, hogy általában nem az a cél, de azért akadnak vicces kérdések, néha meg a színvonal annyira alacsony, hogy az benne a szórakoztató, kicsit szánalmas módon is.
Nekem most a palacsintás tetszik, megöl a kíváncsiság, hogy kapott-e a 15 hónapos. Ez olyan tipikus, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek rajta. Meg volt nemrég, aki azt hitte, beleturmixolta a papírtörlőt a gyerek ebédjébe, mert nem találta...
Palacsintás kérdező, ne így fogd fel a dolgot. :)
A kérdés tényleg kicsit fura, főleg, mert a megfogalmazásból első körben nagyon szigorú benyomása jött le, de igazából a válaszok voltak a nevetségesek, pl. mi alkalmas emberi fogyasztásra és társai. Tudod, itt sokszor nekiesnek az embernek ok nélkül is.
Smucig anyuka se semmi:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!