Miért van ez a jelenség hogy néha kiakadnak a kérdezők olyan válaszokra amikben más ember semmi sértőt vagy kioktatót nem lát?
Szerintem az ilyen nők annyira rá vannak pörögve a témára és annyira beképzelnek csíkokat, tüneteket meg mindent, hogy egyszerűen képtelenek elfogadni, hogy nem az a valóság, ami az ő fejükben él.
Volt itt pár hónapja egy kérdező, 100 feletti választ kapott, és még akkor is azt erőltette, hogy de bizony ő minden ennek ellentmondó észérv ellenére terhes. És majd pár napon belül elmegy az orvoshoz, és majd leírja, mit mondott a doki, hogy majd elszégyelljük magunkat. No, az óta se hallottunk felőle.
Sajnos vannak, akik szinte belezakkannak abba, ha nehezen jön össze a baba. Mert hogy megviseli az embert, az addig rendben, de néhányan szinte eszüket vesztik miatta.
Szerintem szimplán az is közrejátszik, hogy ismeretlenül nem tudhatjuk a másik határait, a témával kapcsolatos érzéseit, nem tudjuk mi történt vele a múltban, min ment keresztül, mi az ami a számára kivero a biztosítékot, miben szocializálódott. Mindannyian másképp reagálunk dolgokra, más a tűrőképességünk, más dolgokra ugrunk. Van, hogy ugyanaz a dolog belőled nem vált ki semmit, de a másiknál meg bekapcsol valami "gombot", amiért ingerült lesz.
Amúgy nem tudom, milyen kérdésekre gondoltál, nekem most nem ugrott be ilyen, meg nem néztem linket sem, csak általánosan mondom, hogy mindannyian magunkból indulunk ki és gyakran nehezen vonatkoztatunk el, ha más a várttól eltérő reakciót mutat. Persze ettől még a kérdező ék is tisztában kéne lennie, hogy nem a rosszindulat vezérli a másikat, tehát a fent leírtak nem mentik fel őt, ha bunkón válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!