Számomra ismeretlen jelenség ovulációkor?
Sziasztok
Tegnap volt lh teszt pozitív és tegnap elkezdett fájni a mellbimbóm. Ma valószínű reggel volt ovum mert nagyon fájt bal oldalon a hasam és azóta szexnél is fáj a méhem. A mellbímbóm még mindig nagyon érzékeny. Sose volt még ilyen pedig volt már pár ovum..volt valakinek ilyen? Ez mitől lehet?
Számodra ismeretlen, egyébként teljesen normális jelenség. És előfordul hogy eddig nem érezted, és lehet h ezután sem fogod majd, de amúgy teljesen normális.
Nekem clostilbegyt segítségével fogant a harmadik gyermek, progeszteron potlassal, na akkor volt minden tünetem ovulaciókor és után is amit amúgy korábban nem tapasztaltam pedig volt ovulacióm azelőtt is. Hasfeszules (annyira hogy volt hogy offoltam egy napot tekintve h előző nap együtt voltunk) mellbimbó érzékenység ami elég sokáig tartott stb
Valószínűleg a magasabb hormonok okozzák (lh vagy a progeszteron - szerintem az utóbbi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!