Normális jelenség a látás romlása terhesség alatt? Ez is visszaáll később?
A vérnyomásod rendben van?
Ha igen, akkor lehet még egy szemészhez érdemes lenne elmenni.
Igazából nehéz így megítélni, hogy van e értelme szemészhez menned. Azért írtam, mert ő ki tudja zárni az olyan akut, szemészeti betegségeket amik sürgős ellátást igényelnek. Nem konkrétan a szemüveg a fontos. De fontos lenne tudni, hogy mind a 2 szemeden romlott a látásod vagy csak az egyiken? Hirtelen vagy fokozatosan alakult ki? Társul e hozzá bármilyen más tünet ( fejfájás, szédülés, tudatzavar stb)?
Nőgyógyászati oldalról pedig a preeclamsiát kell kizárni, ami okozhat látászavart, bár inkább a súlyosabb verzió. Ezért kérdeztem a vérnyomásod.
Szóval összességében nem ártana ezt megemlíteni vagy a háziorvosodnak vagy a nőgyógyásznak, kizárni az esetleges súlyosabb dolgokat. Aztán ha ez megvan, és nem találnak semmi konkrét okot a háttérben akkor lehet hogy tényleg csak a szemüveg marad.
Én közelre nagyon jól láttam, majd megszültem a fiam és borzasztó lett. 2 éves a fiam jobb lett mint szülés után, de nem a régi sas szem.
Szemész azt mondta 40 felett romlik, mondom 1 nap alatt.
Nekem az első terhesség alatt romlott a szemem, igaz, hogy volt magas vernyomasom is.
Elmentem szemeszetre, semmit nem csinált mert aztmondta, hogy szülés után visszaall minden.. Hát nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!