Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállást IQ és EQ szinthe...

Gyerekvállást IQ és EQ szinthez kellene kötni? Mentálisan, vagy szellemileg sérült ember ne vállhasson gyereket?

Figyelt kérdés
Szerintem kellene többszörös szülői alkalmassági vizsgálat, teszt, pszichológus, jogász és gyámügyes szakértő bevonásával, közreműködésével. Érzelmileg labilis szülő ne vállalhasson gyereket, és a genetikai betegségeket is szűrni kellene, hogy a rendellenességeit ne adhassa tovább.

jan. 22. 14:10
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%

Alkotmányos jog egyik alappillére hogy minden embernek joga van az elethez.

"Az Alaptörvény az élethez való jogot az emberi méltósággal együtt deklarálva kinyilvánítja, hogy minden embernek, tehát nem csupán a magyar állampolgároknak, joga van az élethez és az emberi méltósághoz. Az Alaptörvényben az is kinyilvánításra kerül, hogy a magzatot a fogamzástól kezdődően védelem illeti meg."

Lehet ma azt ölnéd meg, aki az életed mentette volna meg később..

jan. 22. 14:30
 12/49 anonim ***** válasza:
35%
Vagy a video mikor a bűnöző menti meg a rendor életét bilincsben helyszini ellenőrzésnél..(mikor a rendor félrenyelt es majdnem megfulladt)
jan. 22. 14:32
 13/49 A kérdező kommentje:
Ha a szülő sérült, a gyerek is az lesz, lelkileg és fizikailag is. Ha ez nácizmus, vállalom. (szerintem nem az, ez a józan ész). Egy sérült szülő bántalmazó lesz, amit a gyerek fog megsínyleni. A kötelező abortuszt meg inkább nem is kommentálom, egyik "intelligens" hozzászóló ezt hámozta ki az irományomból..
jan. 22. 14:32
 14/49 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek és az állattartást és az autóvezetést is ehhez kötném.
jan. 22. 14:34
 15/49 anonim ***** válasza:
65%
Már eleve az se tiszta aki gyereket büntet a szüleik miatt hogy haljon meg.
jan. 22. 14:35
 16/49 A kérdező kommentje:
Pont, hogy a gyereket védenének ezzel, hogy ne születhessen bántalmazó családba, illetve egészséges legyen.
jan. 22. 14:35
 17/49 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés az volt - ha felfogtad volna amit írtam - HOGYAN AKADÁLYOZNÁD MEG , hogy annak ne legyen gyereke, akinek SZERINTED nem szabadna!

Erre ugyanis vagy az a megoldás, hogy senki nem szexelhet engedély nélkül, vagy a nem megfelelö magzatokat abortálják.

De ha NEKED van más, jobb és megvalósítható ötleted, akkor írd le.

Egyébként a törtélemben elég sok bizonyíték van arra, hogy sérült, szegény szülök esetén sem lesz a gyereknek semmi problémája, söt sok esetben éppen ezek viszik elöbbre a világot, mert jobbá akarják tenni.

jan. 22. 14:36
 18/49 anonim ***** válasza:
22%
Pont nem ezzel lehet védeni vkit hogy megölik. Tipik bántalmazo duma "csak azert öllek meg mert szeretlek".
jan. 22. 14:36
 19/49 anonim ***** válasza:
34%
Pár éve leírtam ide, hogy én IQ teszthez + bankszámla kivonathoz kötném és egy tanfolyamhoz. Akkor anyámba küldtek, és lenáciztak!!!
jan. 22. 14:38
 20/49 anonim ***** válasza:
81%
19-es: TÖLED is kérdezem: HOGY VALÓSÍTOD MEG, hogy ne legyen gyereke annak, akinek NEM ENGEDED?????
jan. 22. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!