Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az intelligens ember egyedül...

Az intelligens ember egyedül is tud boldog lenni, jobban viseli a magányt?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. Mert egyedül is értékesnek érzi magát, ha intelligens, le tudja magát foglalni egyszemélyes hobbikkal is, nincs rászorulva egy másik emberre, a visszajelzésére, társaságára, szeretetére. Ezzel szemben a buta ember, ha egyedül van, kb meghal.. Én örülök, hogy szerencsére nem ilyen vagyok, feltalálom magam egyedül is, okos, intelligens személyiségnek tartom magam.

dec. 13. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
88%
Én pl mindig egyedül voltam és biztos vagyok benne,hogy sok rossz párkapcsolatban élő irigyelni,hogy mennyire stabil vagyok lelkileg. Sokat ismerek, aki az elvileg szuper kapcsolat ellenére alkoholista, drogozik vagy nyugtatókat szed. Én ezek nélkül is jól tudom magam érezni, nem megyek bele valami szr kapcsolatba azért, mert a nagyokos kommentelők azt írják,hogy nem lehetek boldog egyedül. Én mègs az vagyok, nem is kell ezt bizonygatnom senkinek,elég,hogy èn érzem. :)
dec. 21. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!