Van köztetek olyan, aki amolyan szabad gondolkodó, egyfajta "kívülálló"?
Olyan emberekre ill. a véleményükre lennék kíváncsi, akik szívesen töltik egyedül mindennapjaikat, képesek mélyebben elmélkedni dolgokról, és (néha radikálisan) más véleménye volna arról, hogy a dolgok hogyan lehetnének jobbak, hogyan javíthatnánk rajtuk.
Ja és kort és nemet is írjatok légyszi!
Azt hiszem, elmondhatom magamról hogy ilyen volnék...40/N..
De attól még élem az életem, mint a legtöbben.Sajnos semmi extrára nem kell gondolni, dolgozom, pihenek, elmélkedek.
Illik rám a leírás, bár a lelki betegségeim is hozzájárulnak a "kívülállóságomhoz".
Az viszont tény, hogy rosszul vagyok társaságban, ezért számomra szinte nem létezik a külvilág.
40/N az örök outsider vagyok, teli gondolatokkal, filozofálok, olvasok. Liberális eszméket valló filantróp vagyok, idealista. Parapszichológus végzettségem van, érdekel minden, ami lélek.
Szeretem tágítani a tudatom, a határaim.
A mindennapjaim egy kis emberpalánta gondozásával telnek, igyekszem egyszerűen csak jó emberré nevelni.
A férjem ugyanilyen, csak ő mizantróp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!