Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért függésben tartó nép a...

Miért függésben tartó nép a magyar?

Figyelt kérdés
dec. 7. 10:57
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Pszichiátriára te szorulsz, mert:

1. Attól még hogy több fiókból egyet értesz magaddal, még nem lesztek többen, ha pedig még el is hiszed hogy többen lesztek, akkor ott nagy a baj.

2. Te beszélgetsz ChatGPT-kkel, nem én. Veled ellentétben én erre nem vagyok rászorulva, beszélgetnek velem hús vér emberek is. Bár nem lepne meg ha nem csak ChatGPT-kkel beszélgetsz, hanem a fejedben lévő hangokkal is.

dec. 9. 19:31
 42/45 anonim ***** válasza:
65%
Újabb projekció. A többi kérdésed szálain is ugyanígy árad belőled a paranoia: mindenkiről azt feltételezed hogy sok fiókból beszélgetnek veled és hogy mindenki elmebeteg :)
dec. 9. 21:58
 43/45 anonim ***** válasza:
18%
Ekkora lúzert. ChatGPTre ad és még be is vallja. De lenézem. Hova retardálódik még az emberiség?
dec. 11. 18:11
 44/45 anonim ***** válasza:
65%

43: szerintem te vagy a kérdező egy másik fiókból :D

Annyit mondogattad ezt h tuti te csinálod.

dec. 11. 18:16
 45/45 A kérdező kommentje:

#43 Áh hagyd ez egy pszichés beteg nárcisztikus, aki egy kérdésre nem tud értelmesen válaszolni, és józan paraszti észnek gondolja a mellébeszélést, belemagyarázást, gázlángozást, egymás mellett elbeszélést, azt besértődik ha nem adnak neki igazat. Láttam már pár kérdésben. Ugyanez tolja mindenhol ezt a ChatGPT-zést, a te érvelési hibád oldalazást és a fenyegetőzéseket mindenféle polgári jogokat idézve, ha valami nem tetszik neki. Könnyen rá lehet ismerni a stílusából.

#44 Az, persze, hogyne. Sőt, még te is én vagyok, és magammal vitatkozok, hogy legyen veszekedés a kérdésbe.

dec. 11. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!