A magyar emberek miért olyan sértődékenyek?
Figyelt kérdés
Pl ha valakit megbántanak van, hogy nem akar megbocsátani a másiknak. Az embereknek miért esik nehezükre az, hogy megbocsájtsanak a másiknak?tegnap 20:58
1/3 anonim válasza:
Mert rengeteg embernek igen alacsony az érzelmi intelligenciája. Plusz, nem tanulta meg a megbocsátást se.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sokan sajnos nem tanulták meg a szüleiktől a helyes konfliktus kezelést, és sokan nagyon nemzeti érzésűek is és ha valami kritikát fogalmazol meg az országgal szemben (van mit) akkor egyből pl besértődnek. Én nagyon kevés emberrel találkoztam aki nyitott volt bármilyen témában az épeszű észérveken alapuló vitára. És sok ember nem tudja kezelni a sértéseket és ellentétes véleményeket kellő képpen. De szerintem ez sok másik nemzetre is érvényes nem csak a magyarokra
3/3 anonim válasza:
Mert mondjuk nem is akarnak a másikkal semmilyen kapcsolatot fenntartani a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!