Más is van aki nagyon nem bírja a magyar vidéket, illetve az ott élő embereket? Nektek milyen rossz tapasztalataitok vannak?
A mondandóm előtt szeretném tisztázni, hogy nem minden magyar vidéki emberről beszélek, hanem úgy az általában arról, amit tapasztalok. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Szóval mi kiköltöztünk a családdal, rendesen vidékre Budapesti otthonunkból. Szerettünk volna egy nyugodt, csendes, szomszédoktól mentes nagy teret önmagunknak és utódaink számára.
A postással kezdődött, aki egyszerűen csak úgy bejött a kertünkbe, a kutya meg meg is marta (halistennek).
Tegnapelőtt valami lomosok jöttek be, ugyanúgy a kertünkbe, a kerítésen keresztül, itt kopácsoltak, én, a feleségem és a gyerekek is összeszartuk magunkat, felszólítottam a fő majmot, hogy tűnjenek el a telkemről, de csak mentegetőztek, és tovább mondogatták, hogy dehát nekik ez meg az alom kell és utána ők el is mennek… Akkor takarodtak el, amikor az anyósom fogta a telefont és elkezdte tárcsázni a rendőrséget. Erdők választanak el minket a legközelebbi szomszédtól, mégis olyan rikácsolást tudnak csinálni, hogy olyan, mintha itt lennének a közelben, vagy egy panelban élnénk és a másik szomszédban lennének… Év elején négy rendőrautó volt kint, mert az ember úgy döntött, hogy megveri a feleségét, és nem engedi ki a házból, ezért ki kellett hívni a rendőröknek is erősítést… nem romák! A tegnap előtti lomosok sem romák voltak, illetve csak az egyik. Sima vidéki paraszt emberek, egyszerűen képtelenek felfogni a másik embernek a intim szféráját és a magántulajdonhoz való jogot, illetve leszarják a birtokháborítást…
A másik, hogy egyszerűen belepofáznak az ember életébe… Meg akarja nekem mondani hogyan éljek, vagy hogy miért nem erek úgy ahogy ő… Belemászik az intim szférámba itt is....
Mi ezek miatt az emberek miatt, visszaköltözünk Budapest mellé, agglomerációba, mert elviselhetetlenek, és lehetetlen velük élni, még úgy is, hogy 900 m-re van a legelső szomszéd.
Mások is tapasztaltak hasonlót, "csodálatos" kis hazánkban? Én nekem egy brit barátom költözött ki ott teljesen off grid, és arra is laknak azért a közelében, de ilyet még nem tapasztalt… Miért van ez?
Hát vidéki vagyok, minden irányból szomszédokkal, de itt maximum a futárautót hallod napközben, amikor valakinél megáll és dudál. Ritkán a szomszédokat is látom, köszönnek, de most is olyan csend van, mintha nem lenne más ház a környéken.
Nagyon kifogtátok azt a helyet ezek szerint. Sajnálom, hogy így alakult.
Vidékiként a városiakkal, főleg a budapestiekkel vagyok így.
Mellesleg miért nem csinálsz normális kerítést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!