Miért nem szeretem a magyar embereket ?
Igazából, nem védeni akarom a magyar embereket (tényleg sokat sírnak állandóan szerintem is), de a környezet változás is lehet az oka.
Amikor az ember környezetet vált, sok mindenhez másképpen áll hozzá. Másként, általában elfogadóbban reagál dolgokra, a berögzült reflexei felül íródnak ismeretlen közegben.
Amiért ismerős közegben panaszkodik, az ismeretlenben akár öröm forrássá is válhat. Fura, de így van.
Teljes egészében egyet értek, én Svájcal jártam így de egyébként bármi más országban ha jártam (Olasz, Szlovák, Horvát mindegy csak nem magyar) békés, nyugodt érzésem volt, mosolyognak az emberek, türelmesek, kedvesek, nyitottak.
Itthon mint egy túlélő túra a dzsungelben, analfabéta, kiszámíthatatlan, veszélyes, gonosz emberek mindenütt, és a csövesek, primitív cigányok, suttyónál is suttyóbb vidéki és román őslények.
Undorító.
És akkor+ a politikai hangulat.....
svábként én is hasonlóan érzek, sose találtam itt igazán a helyem.
a magyar emberek (tisztelet a kivételnek) a fölényeskedésen és kifogáskeresésen kívül mindenben rosszabbak, mint külföldiek:
nagyra nőtt hisztis, beképzelt gyerekek, akik elvannak a langyos vízben, tenni nem nagyon akarnak semmiért, se gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!