Miért nem szeretem a magyar embereket ?
Fogamlmam sincs miért, de sose értettem a magyarok mentalitását, pedig én is magyar vagyok! Érdekes ez.
Olyan dolgokat találnak fontosnak, meg olyan dolgokra fordítanak figyelmet, amikre én sose szoktam. Olyan számomra jelentéktelen dolgok.
Itt nagyon alacsony a kultúra. Amolyan igazi balkáni, a szó rosszabbik értelmében. Rengeteg a kicsinyes, primitív, negatív hozzáállású ember. Az általános rossz körülmények ehhez csak hozzá adnak.
Nyilván egy jóléti országban, ahol az emberek kevésbé frusztráltak és kultúráltabbak, mert könnyebben fejlődnek (mivel ugye a kultúráltsághoz vezető út sem ingyen van), ott azért érezhetően más a helyzet.
Azért, mert ha az átlagnál igényesebb, értelmesebb vagy, nehezen találod a helyed ebben az országban.
A többség borzasztóan elmaradott, rosszindulatú, frusztrált. Sok magyar nem érzi, hol a határ, nevelni akar, beleszól az életedbe és borzasztóan túlbecsülik a képességeiket.
Ha valamiért teszel, tanulsz, hajtasz, hogy jobb legyen, akkor meg igyekeznek lehúzni a szintjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!