Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért függésben tartó nép a...

Miért függésben tartó nép a magyar?

Figyelt kérdés
dec. 7. 10:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

"Nem azt mondom hogy más országban ilyen nem létezik, de itt a leggyakoribb...."

Forrás?

dec. 7. 16:43
 12/45 A kérdező kommentje:

Niagara vízesés.

Nézz körül az életben!

Egyébként sem így kell mondani!

dec. 7. 21:08
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
A Niagara vízesés nem forrás. Az életben szétnézve pont nem azt tapasztalom, amit leírsz. Tehát, ha mégis megalapozottnak gondolod az állításaid, hol a forrás?
dec. 7. 21:10
 14/45 A kérdező kommentje:
Nem így kell mondani.
dec. 7. 21:37
 15/45 anonim ***** válasza:
75%

"Nem azt mondom hogy más országban ilyen nem létezik, de itt a leggyakoribb."

Ezt mégis miből gondolod? Mert a te végtelenül pici környezetedben ezt láttad? Még ha tudnád is mennyire jellemző ez a magyarokra, honnan van infód ezzel kapcsolatban az egész világról?

Alaptalan hülyeség a kijelentésed, hacsak nem tudsz valamilyen értelmes kutatást felmutatni erről.

dec. 7. 23:57
 16/45 A kérdező kommentje:
Talán mert nem végtelenül pici a környezetem és emberekkel és kommunikálok?
dec. 8. 06:57
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz kommunikálni.

Ha segítségre van szükséged, írhatsz privátot is.

Sajnálom, hogy kivagy az emberekre.

Ideje ritkítani azt a környezetet, és csak azokkal foglalkozni, akikkel ugyanabban a moziban ültök és ugyanaz a film pereg a fejetekben.

A felnőtt emberek pedig csak a saját életükért felelősek, ők sodorják magukat abba a helyzetben, hogy függeni kelljen bármitől is.

Oka nagyrészt a gyerekkori érzelmi elhanyagolás, transzgenerációs torzítások, alacsony érzelmi intelligencia, felelősségvállalás hiánya. Az alap hiányzik mindenhonnan. Ez pedig az önbizalom. Hogy az ember, aki elégedetlen bármivel is, meg merjen szólalni, cselekedjen. Ilyen emberek nemcsak a magyarok között vannak.

Azért vagy ettől ennyire dühös, fusztrált, mert vagy pontosan te is függsz valamitől/valakitől, vagy most vágott arcon az a valóság, amit írtam, hogy senkit nem tudsz megváltoztatni, nem állsz senki felett, mindenki a saját életéért felelős.

dec. 8. 07:11
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok kit tartanak függésben? Amíg értelmes kérdést nem tudsz kiírni, nem tudsz fogalmazni, addig ne törődj másokkal.

A magyarok egy része függ másoktól, nem ők tart függésben másokat.

Plusz még egy agresszív gyökér is vagy.

dec. 8. 07:15
 19/45 A kérdező kommentje:

Szerintem hagyd abba a vitatkozást, mert túl intelligentlen vagy ahhoz, hogy itt bármiben is igazad legyen, csak erőlködsz.

Amellett meg mivel egy erőszakos függésben tartó vagy, persze hogy nem lehet veled értelemesen beszélni, mert magadra ismertél, fáj a kérdés neked, persze hogy nem fogsz magad ellen beszélni, és így akármit írhatok, tolni fogod a kifogásokat, a hülyeségeket, személyeskedéseket, annak meg kb. annyi értelme van, mint neked.

dec. 8. 07:34
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Zárt elmék kapuján én egyszer kopogtatok.

Nem engedtél be sajnos.

Pontosan erről írtam, amit csinálsz, de nem érted.

Nem ugyanazt a mozit nézzük, így nincs értelme a továbbiaknak.

Valami mély traumád lehet. Itt, idegenektől nem fogsz választ kapni. Érdemes pszichoterápiát elkezdeni, mert nagyon szét vagy esve.

Arra válaszolsz, hogy 17-es válaszomban mivel tartalak függésben?

Mondjuk ha az agresszív, debil, "csakazértisenyémazutolsószó" jellegű reakcióid a te függésed, hogy nem tudsz csendben maradni, nem tudod átgondolni, megrágni, amit írnak neked, akkor megértem. De ennek az oka te vagy. Nem a másik ember.

Lehet így élni, ahogy te csinálod, de nem érdemes.

dec. 8. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!