Miért függésben tartó nép a magyar?
"A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy."
Brian Tracy
#20 Bocs, de csak egészséges emberekkel vitázom.
#21 Brit tudósok megállapították: Brian Tracynek nincs pszichológiai, sem társadalom kutatói szakképesítése.
Nem próbált józan paraszti ésszel hatni rám senki, csak gázlángozással, félrebeszéléssel, belemagyarázással, szavak kifordításával. Aki meg így beszél, az mentálisan nem egészséges. Az ilyennek hiába mond az ember ész érveket, ignorálni fogja azt, és mondja a saját hülyeségét, tehát nincs értelme. Ezért is mondtam (jogosan) hogy csak egészséges emberrel vitázom.
Ezt már láttam százszor ezt a viselekdést. Megy a személyeskedés a kérdezővel szemben, amikor meg a kérdező visszaszemélyeskedik, akkor rögtön jön ez a sértett visszavágás, hogy "Ilyen stílussal/hozzáállással nem csodálkozom hogy így állnak hozzád.", elfelejtve, hogy ez a "stílus/hozzáállás" a személyeskedésre van reagálva. Be szokott ez a duma jönni bárkivel szemben is? Nem kötözködésből kérdezem, tényleg érdekel.
Mondom én hogy nem vagy mentálisan egészséges. Még a kérdést sem érted.
Emellett még egy függésben tartó is van. Menjél szakemberhez és kezdd meg az antidepresszánsos kúrádat mielőtt a környezeted megőrül tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!