Csak én gondolom azt, hogy a magyar reddit elsősorban a r/talk_hunfluencers miatt lett ilyen szenny?
Sokan teljesen jogosan kritizálják a magyar redditet, hogy ritka szar minőségű, és ebben egyetértek, csak a miértjével nem.
Sokan elsősorban az r/hungary-t hibáztatják, nem nagyon foglalkoztam sose a politikával de egy időben azért eléggé követtem a posztokat, és ja, “van” véleménybuborék, de azok akik ezért kritizálják az r/hu-t érdekes módon sose kritizálnak más csoportokat véleménybuborékért miközben ugyanazt csinálják, csak ellenkező oldalon… akkor már inkább azt mondják azért nem szeretik a sub-ot mert nem értenek egyet az ott lévő emberek többségével, sokkal korrektebb. Mondom ezt úgy hogy sok mindent ott valóban túlzásnak érzek, mint pl. A Magyar Péter imádatot.
Na de ez a kérdés nem egy r/hungary-t védő kérdés, csak azt akartam elővezetni hogy szerintem az undorító színvonalért, minden hibája ellenére nem ez a csoport érdeme, hanem a r/talk_hunfluencers-é. Én még azelőtt ott voltam mielőtt azt a szutykot létrehozták volna, és meg kell mondjam egy csomó idiótát bevonzott az oldalra. Egyáltalán le kell írnom milyen emberek, “nők” kommentelgetnek ott? Élettelen nyomik akik mindenbe *is* belekötnek, miközben legjobb esetben is csak ugyanolyanok mint a celebek, nem jobbak. Na de a lényeg hogy azok a barmok akik ott vannak, nyilván az értelmesebb subokat is ellepik, ezért van az hogy az r/askhungary-n lévő kérdések sokszor még a gyakori szintjénél is aljasabbak (kedvencem egy csaj volt, aki azt kérdezte ugye vonzónak találják a férfiak a p*nciját XD Van baj a fejben rendesen).
Tulajdonképpen a magyar reddit manapság csak arra jó maximum ha az ember stressz levezetésből bele akar rúgni néhány szerencsétlenbe aki amúgy se tudja felfogni mi miért történik vele.
Más is így érez?
Én még csak külföldi oldalon találtam választ bármilyen kérdesemre.
Elsősorban táplálékkiegészítők, fogyókúrás tabletta, tretionin kérdeskörben.
Az egymás között terjesztett félinformáltság káros, hogy tömegek fejében a Reddit = hunflu. És amikor az oldal nevére hivatkoznak, mindenkinek ez a közösség jelenik meg a szeme előtt, mintha ez lenne az alfa és omega. 100 ezernél is több sub van az amúgy nemzetközi oldalon, de mivel a fiatal generációk fő információ forrása az influencereken keresztül van becsatornázva (és ők kutyázzák az őket kritizáló közösséget), sokan elhiszik, hogy ebből áll az egész. Ugyanezt erősíti a mainstream bulvármédia is: "olvastam a Redditen", "azt írták Redditen a kommentelők", "csak nehogy kirakjanak Redditre" - és mindegyik forrás a hunflu.
Ahhoz hasonlít, mintha valakinek a Facebook az internettel lenne egyenlő, hiszen neki az jelenti a kapcsolatot a világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!