Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 16 éves dadogó,vézna,szegé...

Egy 16 éves dadogó,vézna,szegény,szakmunkásbajszú srácnak hogy volt már több barátnője?

Figyelt kérdés
nov. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%

Normális hogy felteszi ugyanazt a kérdést, ha nem kap normális választ, végigolvastam pár kérdését, inkluszíve itt is és jó páran csak húzzák, cukkolják, “én honnan tudjam nem ismerlek” stb ezek nem válaszok, ezeket a kontókat kéne töröltetni es akkor talán nem kéne egy kérdést feltenni ezerszer!

Normális, hogy ha kétségbe van esve és úgy érzi nem kapott megfelelő választ, akkor mind teszi fel a kérdést, amíg megkapja a választ, aminek hasznát látja!

Sajnos legtöbb kérdését széttrollkodták és ironizálták, es lemerem fogadni hogy ugyanazok jelentik is a kérdést, nem mások mint rosszindulatú trollok, de azok maradhatnak nemde

nov. 24. 18:31
 52/57 anonim ***** válasza:
61%
51, én próbáltam normálisan beszélni vele, de ha csak a negatívat fújja, továbbra is elfog marrni mindenkit magától, aztán lehet sírni...
nov. 24. 18:52
 53/57 anonim ***** válasza:
62%
51. Hasonlóan az előzőhöz én is próbáltam beszélni vele, még privátban is. Bármit mondtam neki mindig csak monda, mondta, mondta, mondta a magáét. Több kérdésére válaszoltam. Erre is többször. Bármit mondtam meg sem hallotta, így egy idő után csak unalmas és szánalmas lett. Én esküszöm megpróbáltam rajta segíteni
nov. 24. 19:00
 54/57 anonim ***** válasza:
53 as, melyik válasz itt példaul amely a tied es hasznavehető, szeretném látni, mondj egy számot, hadd olvassam el a te itteni válaszod
nov. 24. 19:05
 55/57 anonim ***** válasza:
2,7, 15, 19, 21, 50 ezek az én válaszaim
nov. 24. 19:22
 56/57 anonim ***** válasza:
0%

Elég sok benne a gyanúsítás, hogy irigy, hergeled, nem biztos, hogy a te válaszaidban köteles megtalálni a tuttit.

Lehet remélte, hogy más is hozzászól, például egy pszichológus véletlenül meglátja.

Nem kell es nem etikus a kétségbeesett embereket egyből kitiltani, hanem azokat kell kitiltani akik másokkal kegyetlenek, perverzek, stb

nov. 24. 20:20
 57/57 anonim ***** válasza:
Én próbáltam barátkozni is, de ha csak azt tudja valaki fújni, hogy neki car és vele aztán mindenki tiszteletlen és a kérdésekre sem válaszol kb, akkor lehetetlen. Csak azon lehet segíteni, aki hagyja.
tegnapelőtt 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!