Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 16 éves dadogó,vézna,szegé...

Egy 16 éves dadogó,vézna,szegény,szakmunkásbajszú srácnak hogy volt már több barátnője?

Figyelt kérdés
nov. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
90%

Honnan tudhatnánk? Valószínűleg jobb a mentális állapota és személyisége, mint neked. Nem szorong vagy stresszel a dadogása és egyéb helyzete miatt, elfogadta magát, tisztában a van a lehetőségeivel és korlátaival. Minden más már a többi ember preferenciájának kérdése, hogy bejön-e neki.

Vagy te is olyan incel vagy, aki a Palvin Barbi alatti nőkre rá sem néz, és nem adja alább?

nov. 23. 13:53
 2/57 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg nem toppmodel barátnői voltak, és jó a személyisége szerethető. Attól hogy vézna, és dadog attól lehet helyes/nem csúnya, az meg hogy milyen bajusza van az szinte mind1. Ja és biztos humoros, elfogadja magát, javítani az életén, és nem gyakori kérdésekre Írogat olyan kérdéseket hogy jajjj neki miért volt több barátnője, Úristen de gáz, hanem a saját dolgával foglalkozik.
nov. 23. 14:03
 3/57 A kérdező kommentje:
nekem se topmodell barátnő kellett,ezt leirtam az első válaszadónak is privátba de direkt nem válaszol
nov. 23. 14:06
 4/57 A kérdező kommentje:
tehát akkor én csúnya,gonosz,rosszindulatú,magát sajnáltató lenin klón vagyok,oké
nov. 23. 14:08
 5/57 anonim ***** válasza:
46%
Nem válogat. Ennyi.
nov. 23. 14:10
 6/57 anonim ***** válasza:
63%

Azért mert rámenős volt, mert a farka verte az orrát, biztos jó az ágyban, szenvedélyes. Hiába dadogós ha az ágyban más emberré változik.

Tudom mert nekem is volt ilyen pasim, nem adtál rá 2 banit, alacsony is stb

Mégis rengeteg nője volt, nagyrészük szerető, mert zömük házas volt. De azok a nők bekövették a facebookon, rajongtak érte, ráírtak, szívességekre kérték (amit megfizettek ) csak hogy a közelükben legyen!

A pasas ezermester volt.

nov. 23. 14:11
 7/57 anonim ***** válasza:
64%
4. Ezt a világon senki nem mondta. De a kérdésedből süt hogy irígy vagy ráadsául ez egy full értelmetlen kérdés. Honnan tudnánk hogy miért volt több barátnője ha nem ismerjük.
nov. 23. 14:12
 8/57 A kérdező kommentje:
nem vagyok irigy,csak furcsálom ezt az egészet,nem tudom hova tenni
nov. 23. 14:13
 9/57 anonim ***** válasza:
33%
Honnan tudod 7 es, lehet pont önmagát írja le a kérdező!
nov. 23. 14:14
 10/57 A kérdező kommentje:
40 hez közeledve nem volt még barátnőm,ennyire nem lehetek car ember
nov. 23. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!