Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 16 éves dadogó,vézna,szegé...

Egy 16 éves dadogó,vézna,szegény,szakmunkásbajszú srácnak hogy volt már több barátnője?

Figyelt kérdés
nov. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
én azért írtam ki mert választ szeretné kkapni hogy mitől lehet ez
nov. 23. 14:33
 32/58 anonim ***** válasza:

Igen, gyenge a késztetés.

A tesztoszeron szint adja meg a löketet hogy nőt keress.

Van akinek magas, van akinek alacsonyabb. Hiába áll a répa.

Az már a markod szokta meg.

Miért nem mész egy nőhöz festeni, vakolni, tedd magad hasznossá, hogy kapjanak rád, szokják meg, hogy rád lehet számítani, írj rájuk néha, mutass életjelet. Csak úgy nem fog senki a nyakadba ugrani, csak ha értésére adod, hogy bejön neked es oda vagy érte, keresd a társaságát.

nov. 23. 14:33
 33/58 anonim ***** válasza:
51%

Férfiaknak nagyon könnyű ma nőhöz jutni, dobják magukat a legkisebb mosolyért is cserébe, a semmiért még jó szót se kérnek cserébe.

Tudom mert az exem szerelőként dolgozott es ragadtak rá az unatkozó háziasszonyok, mindjárt azzal indítottak, hogy a férjük nem ért semmihez, stb stb, es jól esett nekik ha az exem akar egy érintessel vagy pillantással értésükre adta, hogy bejön neki, semmit nem kellett tegyen felnéztek rá, mert értett valamihez, még jóképű sem vlt.

Te nem akarsz tenni semmit, vedd tudomásul hogy valami hasznuk eleinte legalabb kell legyen belőled, hogy rádkapjanak, te azt akarod hogy passzívan ülj a net előtt es likeokat adj es ennyi legyen elég. Hát nem. Mozdulj meg, de szerintem te már így fogod leélni az életed!

nov. 23. 14:44
 34/58 anonim ***** válasza:

De az exem nem is válogatott, 65 feletti venasszony, es fiatal nő ugyanúgy szóbajöhetett, nem volt gond az ősz néni sem, es van olyan ősz néni aki biza örül a “fiatalító ajándéknak”, az exem szerette a szexet, harcrakész volt naponta többször, hiaba elégült ki reggel, még aznap le tudott húzni 2-3 kört más nővel/ nőkkel is.

Hozzáteszem h erős dohányos volt nem vigyázott magára es 49 éves volt

nov. 23. 14:49
 35/58 anonim ***** válasza:
Van baj nem kevés
nov. 23. 14:51
 36/58 A kérdező kommentje:
engem az idős nők max hülyének néztek,munkaidőbe menjek nekik boltba,aztán amikor nem mentem voltam minden szemét fogyatékos
nov. 23. 14:51
 37/58 A kérdező kommentje:
haverok is csak addig voltak amíg adtam nekik kölcsön
nov. 23. 14:53
 38/58 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem a passzív meleg kategória jobban hozzádillik es fogd rá, hogy nőhiány miatt, de amúgy heteró vagy! Probléma megoldva.
nov. 23. 15:07
 39/58 anonim ***** válasza:
Milyen az a szakmunkásbajszú?
nov. 23. 15:10
 40/58 A kérdező kommentje:
full heteró vagyok,sose voltak meleg hajlamaim
nov. 23. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!