Előfordulhat olyan hogy egy 16 éves érettebb egy 26 évesnél? Meg felnőttesebb gondolkodású
Szerintem nem. Az összes tini erettebbnek hiszi magát a korosztalyanal, kozben meg nem azok csak max felnőtt szerepbe lettek kényszerítve.
Ha csak saját magamból indulok ki(mint szintén szülősített gyerek) 16 és 26-30 közötti eletkoromban teljesen más voltam.
Aztán persze lehet tovább árnyalni a dolgokat. Vannak akik soha nem nőnek fel, vagy majd csak 40+ után vetkőzik le a hülyegyerek stílust.
Ismerek egy 12 és 13 éves gyerkőcöt, akik adott dolgokban jóval érettebbek, intelligensebek, mint idósebb embertársaink.
Nyitott vagyok minden generációra s szinte keresem, válogatom a kivételes személyeket.
Nyitottság, illem, elméletek, eszmék, vulgáris dolgok nem érdeklik őket, kíváncsiak, befogadóképességük csodás... stb.+nyitottak minden generációra szintén.
Pl az általam említett gyerkőcök sokra fogják vinni a maguk ágán.
Egyiküknek művészethez megvan azon motoros képességek halmaza, amelyet úgy nevezünk tehetség s ezt a személyisége csak fokozza.
Másikuk pedig elméleti, szellemi dolgokban van ott.
Még a politikát is úgy fújja, hogy egy 60pluszos politikában elhelyezkedő barátom is csak nézett, mennyire tisztában van a gyermek a dolgokkal.
Remélem találok még hozzájuk hasonló fiatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!