16 éves lány vagyok, jelenleg 154 cm vagyok. Apukám 175 cm, Anyukám és Nővérem pedig 165 centiméter körül vannak. Sajnos előfordult már, hogy dohányoztam, alkoholt fogyasztottam. Szerintetek fogok még nőni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 14:49
1/3 anonim válasza:
A lányok 21 éves korukig nőnek. Én így tudom.. De akiket ismerek azok közül azok az emberek maradtak alacsonyak akik kiskorukban a többiekhez képest magasak voltak.
2/3 anonim válasza:
Emberfüggő, van egy alacsony lány ismerősöm, aki most 21 éves és 158 centi magas. Azt mondja, 14 éves kora óta semmit nem nőtt.
3/3 anonim válasza:
én sem növök már vagy 2 éve. cigizni még soha életemben nem cigiztem, kinem állhatom. fúj. viszont inni szoktam néha. nem brutális mennyiségben csak épphogy egy dobozzal pl. egyébként 157,5 cm vagyok. és szeretek ekkora lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!