Így fogyhatok? Nézzétek meg, szükségem van a véleményre. :-)
12/L 160/57 vagyok. Van heti két tornaóránk, heti egyszer egy órát erősítek, heti háromszor egy órát zumbázok,sokat sétálok, biciklizek. Nem eszem cukros ételeket, az adagokat pedig megfeleztem.Sok gyümölcsöt eszem. Jó ez így?
Előre köszönöm az értelmes válaszokat! :-)
Még növésben vagy, az adagmegfelezéssel csak óvatosan.
Egyél normális, természetes, tápláló kajákat, ebből nem kell felezni. pl. hús, rizs.
Így fogyhatsz. :)
Csak hogy még egy vélemény legyen.
Szerintem átlagos a súlyod. De ha mégis fogyni akarsz, akkor van egy tuti módszerem. Egy netes oldalon olvastam...nekem bejött. Leadtam vele 3-4 kg-t.
Minden étkezés előtt masszírozd a füledet (kicsit feljebb, mint ahol a fülbevalót hordod) kb. 10 másodpercig. Ezt ismételd meg háromszor. Állítólag ettől olyan izmokat érintesz, amely azt sugallja az agyadnak, hogy nem kell olyan sok enni. Ugyanez megcsinálható az orrod alatti résszel is. Csak hinni kell benne! Minden agyban ől el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!