Ha minden este tornázok evvel ( Kép lent! ) Akkor ettöl fogyhatok? Vagy segít ez valamennyit?
A térdet az tesi tönkre, ha a földhöz "csapkodod" a lábad, futás pl. Ez is főleg aszfalt, salakon jobb. Bicaj kímélőbb, vagy más, amin nem csapódik le a láb.
Ezen nem hiszem, hogy csapódna.
Kedves kérdező!
Én ugyanezt használom minden nap 30 percet. EZ alatt az idő alatt már 1900 lépést is meg tudok csinálni lábanként. (Kezdetben alig volt 1000, tehát erősödött is a lábam, a fenekemen a háj elkezdett lemenni a combom pedig vékonyodott.)
Na már most, 103 kilóról indultam 4 hete. Most vagyok 94 és az étrendemen nem változtattam a fogyás érdekében. Tehát a válasz a kérdésedre: igen, hatásos.
(És a térdem sem fájt tőle soha, pedig nekem aztán van feleslegem, amit cipelnem kell.:)
Hajrá!
Ha a lábamon van inkább felesleg akkor jó.
Ha nem (amit valószínűbbnek tartok),akkor inkább felüléseket és hasgyakorlatokat (fontos hogy utána nyújtsd ki a felsőtestedet, mert ha a hasizmok összehúzódnak és erősebbek lesznek a hátizomzatnál akkor görnyedt leszel)csinálj , valamint a fenekére is érdemes dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!