171 centiméter,62 kg és 15 (majdnem 16) éves lány vagyok, sok a kilogramm a magasságomhoz képest?
szerintem nem sok,bár én 175 vagyok és 61 kg és én is szeretnék még leadni....
szerintem has-gyakorlatokat végezz,a neten biztosan találsz vmit,valamint a tánc is jó lehet,formálja az alakot és még élvezed is :)
köszönöm a válaszokat :-P
egy kicsikét szeretnék fogyni, főleg a hasamból :) és majd keresek valami gyakorlatokat! Köszi!
még jöhetnek válaszok!
Én 175 cm vagyok és 60 kg, de szeretnék fogyni. Persze így látatlanba mindenki mondja, hogy nem kell, mert ideális a súyod, de ha egyszer nem vagy megelégedve az alakoddal.. Nekem úszógumim van és az szeretném eltüntetni és feszesebbé tenni magamat.
Hogy a hasadról ledolgozd a felesleget menj el futni heti 3x. Hogy ne lötyögjön semmi ha lemegy a hasadról a felesleg, tornázz heti 3x. [link] itt nagyon sok hasznos videót találsz. Ezen kívül nem kell diétáznod, de az jó ha mondjuk többször eszel egy nap, de keveseket. Én is ezt a "programot" kezdtem el most, remélem sikerül. Sok sikert!:)
13:01, köszönöm a tanácsokat :-)
13:39, szerintem nagyon kevés a súlyod, a magassáoghoz képest:O én nemtudom, de nekem kevésnek tűnik. (Nézegettem neten és 171cm-hez ilyen 60tól 65kg ajánlott :) ) de persze ez csak az én véleményem,amit leírtam. nem kell rám figyelni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!