Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 16 éves dadogó,vézna,szegé...

Egy 16 éves dadogó,vézna,szegény,szakmunkásbajszú srácnak hogy volt már több barátnője?

Figyelt kérdés
nov. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

Ki tudja, ezt az exeitől kéne megkérdezni, hogy ők mit láttak benne. A leírtak alapján könnyen lehet, hogy egyszerűen egy szimpatikus jellem, aki jól bánik a partnereivel.

Mondjuk inkább az a fontosabb, hogy mennyi ideig tartott egy-egy kapcsolat. Pár hétre bárki össze tud hozni valamit, ennél már jelentősebb, ha hosszútávon is megmarad egy erős kötelék.

23/N

nov. 23. 15:29
 42/58 anonim ***** válasza:
57%
Te nekem sem kellenél. Irigy, rosszindulatú, primitív vagy
nov. 23. 15:39
 43/58 A kérdező kommentje:
42 én pár hétre se
nov. 23. 15:45
 44/58 anonim ***** válasza:
0%

42 es, még csak szimpatikus jellem sem kell legyen. A nők ki vannak ájulva, ha rájuk valaki nőként tekint főleg egy kor után, ilyen 40+, elég ha látják hogy rájukgerjedt a pasi, lehet akarmilyen aljas mosdatlan, primitív. Kit érdekel? Nadrágja van? Van. Férfinek férfi és áll is neki.

Ha nagyon rút pasi, es csóró is akkor titkos etyepetyére megtartják akár évtizedekig is. Ennyi

nov. 23. 15:48
 45/58 anonim ***** válasza:
60%

An̈nak pedig rengeteg oka lehet.

23/N

nov. 23. 15:49
 46/58 anonim ***** válasza:
28%

"Férfiaknak nagyon könnyű ma nőhöz jutni"

[link]

40F truecel

nov. 24. 14:39
 47/58 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vagy szociábilis 46 os, akkor neked a rosszlányok jutnak
nov. 24. 14:45
 48/58 anonim ***** válasza:
Kérdező törlésre került vagy menekült magától?
nov. 24. 17:44
 49/58 anonim ***** válasza:
77%

Inkább a múltjától menekült. Volt már egy fiókja ugyanilyen kisbetűs "benhur1959"-ként, majd ez, és mindkettőnél sérelmezte, hogy szembesítették a korábbi kérdéseivel.

Inkább azért törölte magát, hogy visszajöjjön egy anonim fiókból. Azt hiszi, akkor nem fogják összekötni a kérdéseit, mikor ugyanazt ismételgetni ugyanabban a stílusban.

nov. 24. 17:54
 50/58 anonim ***** válasza:
64%
48, ma is tett ki kérdést, minden nap kiteszi majdnem ugyanazt a kérdést. Ma már jelentettem hogy többször is felteszi ugyan azt a kérdést. De szerintem vissza fog jönni max más névvel vagy anoním fiókkal
nov. 24. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!