Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 16 éves dadogó,vézna,szegé...

Egy 16 éves dadogó,vézna,szegény,szakmunkásbajszú srácnak hogy volt már több barátnője?

Figyelt kérdés
nov. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem annyit elmondanék, hogy ha egy pasinak egészségesek es erősek az ösztönei, szereti a szexet es igényli gyakran, az bárhogy nézzen ki es bárhogy dadog es esetlen, csóró, az szerez magának nőt!

Akiben az ösztön gyengébb, az fennragad a manzárdban a számítógép elé és veri magának meg kifogásokat talál.

nov. 23. 14:17
 12/57 A kérdező kommentje:
20 éve fennt vagyok netes facebookos társkereső csoportokba
nov. 23. 14:18
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem vagy motivált, kérdező.

Mert már átrágtad volna a fogaiddal a kerítést, es a hegyet kiskanállal elhordtad volna.

Nem olyan erős a szexualis vágyad, meg mar inkabb elrecskázol és kész.

nov. 23. 14:20
 14/57 anonim ***** válasza:
49%
A 16 éves kit nevez barátnőnek mert az se mindegy:)
nov. 23. 14:21
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
12, és arra gondoltál már hogy nem interneten ismerkedsz hanem valóságban? Nem tudom hogy mi érdekel tegyük fel hogy téged nagyon érdekel a motorozás. Elmész a környéken motoros eseményekre ott beszélgetsz másokkal, szerzel barátokat, és egy idő után meg is fogsz ismerni valakit. De a szobádban ülve nagyon nehezen fog jönni a szerelem kivéve ha betörő
nov. 23. 14:21
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
És honnan tudsz te erről a 16 évesről? Az úgy megdugja a csajt hogy remegő lábakkal távozik, nem a cofikáját fesüli a tarkójára, hanem aktívan ráhajt a nőkre
nov. 23. 14:22
 18/57 A kérdező kommentje:
élőbe se vevők rám,max röhögtek rajtam,ha bejelölök a városból egy nőt és letilt erre,ha élőbe mentem volna oda hozzá más lett volna a reakció?
nov. 23. 14:23
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
18. Attól függ hogy közeledsz, ha igényes vagy, ápolt és kedvesen, kulturáltan beszélsz másokkal akkor nem tilt le senki. De azokat én is leszoktam akik rám írnak hogy lecophatsz baby, meg akik egyből úgy indítanak hogy minden magánéleti ügyüket kiteregetik
nov. 23. 14:26
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

#18: Csak úgy a semmiből nyomulsz, és csodálkozol hogy erre nem vevők az emberek?

#19: Lement a boltba tejért, ennyit tudok.

nov. 23. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!