Mit csináljak ha a 16 éves öcsém szerelmes lett Csoboti Adélba?
Keresd fel Trulr mérnököt, hogy építse meg neki is az Erotront, más néven Poligamizátort, ahogy Bezsongár királyfinak. :)
Vagy legalább szerezd meg neki ezt a Lem-novellát, hadd lazítson kicsit. Mivel gondolom csak képről ismeri a hölgyet, talán a hús-vér lánytársaság is jót tenne neki.
Mondd meg neki, hogy hiába szerelmes az Adélba, lehet szerelmes, mert tényleg az ember az érzéseinek nem tud parancsolni; csak akkor azt is tudja emellett az eszével, hogy a Csobot Adél már férjezett; és már két gyerekük is van, tehát nemigen lehet nála esélye. :):) De amúgy ábrándozni szerintem nyugodtan lehet róla; nincs azzal baj; jól eshet az embernek; hogyha lehet valakit így ennyire akár rajongva is szeretni. Mármint, a saját lelkének az ábrándozó jót tesz az ábrándozással,ha csak úgy árasztja magából a szeretetet, és tocsog benne.
NEM én vagyok az Adél, Nem is ismerem személyesen, amúgy én is imádom őt. 30/N vagyok. Én nem szerelmesen imádom, csak birom őt, meg tehetségesnek tartom. Tök jó, hogy milyen kedves, aranyos lélek, és még milyen szépen is énekel, meg pont múlt hétvégén láttam azt, hogy "El a kezekkel a papámtól"-film; abban is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!