Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 16 éves lányom már most...

16 éves lányom már most utálja az embereket, ez később változhat?

Figyelt kérdés

Hetente legalább egyszer mondja is, hogy nem szereti az embereket, és ez kissé aggodalommal tölt el.

Na nem azért, mert az emberek annyira szerethetők, hanem inkább amiatt, hogy milyen munkakör illik ehhez a mentalitáshoz? Hiszen mindenütt lesznek emberek.

Egyébként szinte kitűnő tanuló, vannak barátai, jár is el a barátokkal strandra, kalandparkba, kirándulni. Szóval én nem veszem észre rajta azt amit mond.

júl. 28. 11:30
1 2
 1/17 Antiszociális lény ***** válasza:
61%
A mai világban ezzel sokan vannak így. De nem konkrét utálat ez, csak valószínűleg felidegesítik és úgy érzi, hogy elege van a sok ostoba emberből aki a világban jár.
júl. 28. 11:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen ezzel egyet is értek. 🙂
júl. 28. 11:34
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
eEz a baj ha túl okos, normális a gyereked. Nem bírja elviselni a rakás kulturálatlan tahót maga körűl! 😁
júl. 28. 11:35
 4/17 A kérdező kommentje:

Azokat én sem. Pedig a munkám során rengeteg ilyen emberrel találkozom. Ilyenkor mindig eszembe jutnak a régi magyar filmek, Latabar, Kabos, Javor Pál, hogy akkor még mennyire tudtunk "viselkedni" meg konfliktus esetén is.

Ma meg amit látunk magunk körül... 😳

júl. 28. 11:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még senkitől nem hallotam azt a mondatod hogy "szeretem az embereket", viszont a "de utálom az embereket" mondatot elég gyakran.

"Egyébként szinte kitűnő tanuló, vannak barátai, jár is el a barátokkal strandra, kalandparkba, kirándulni."

Ezek szerint teljesen okés a helyzet.

Akkor lenne ok aggodalomra ha szociális szorongása, vagy ehhez hasonló problémája lenne, mert úgy igen csak nehéz az élet. De itt nem erről van szó.

júl. 28. 11:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen, oké a helyzet, írtam is, hogy én nem látom azt amit mond, de mégis mondja. És ebből következett az a gondolatom, hogy milyen pályára fog menni így? Jelenleg gimis, meg nem tudja mit szeretne.
júl. 28. 11:45
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg nem kasszás vagy ügyfélszolgálatos lesz.

Én se szeretem az embereket. Nincs türelmem hozzájuk. Van akikkel jól elvagyok nincs gond, de tényleg az idiótákkal nem tudok mit kezdeni, baltás gyilkos meg nem akarok lenni.

Jelenleg villanyszerelőként dolgozom ipari környezetben. Kollégákkal elvagyok, más nem számít. Dolgoztam már más cégeknél is, mindenhol voltak valamilyen posztban lányok is, ahol csak a kollégákat kellett elviselni és nem több 100 egyéb embert akik csak úgy az utcáról betévednek naponta.

Akár pl a máv (jegypénztár és a jegyvizsgáló kivétel) is ilyen, ott is vannak nők és nem a hülyékkel kell vitázni.

júl. 28. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
En is utalom az embereket, legjobban a rokonaim, a legundoritobbak, agyon is tudnám baxni némelyiket
júl. 28. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatal. Nem tudja, hogy nem kell, sőt nem is szabad mindenkit szeretni.

Ettől függetlenül meg kell tanulni a kulturál hozzáállást az esetleg tisztára dilis emberekhez is.

Idővel menni fog.

Még bármit választhat, mert rengeteget fog változni, sok tapasztalatot, rutint szerezni olyan dolgokkal kapcsolatosan, amik most még nem is léteznek az életében. Az iskola egy üvegbúra.

júl. 28. 11:51
 10/17 anonim ***** válasza:
33%

Sokan vannak ezzel így. Azért van ez, mert az ő tudati és szellemi szintje magasabb az átlagnál, ez az ő világán kívül esik ezért nem is akar azonosulni vele. Ha eddig nem olvastál cikket a csillaggyerekekről ajánlom, hogy legalább egyet olvass el és meg fogod érteni, de ha szeretnéd én is szívesen küldök linket.

Ez a későbbiekben munka területén nem fog gondot okozni, fogja tudni kezelni.

júl. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!