16 éves lányom már most utálja az embereket, ez később változhat?
Hetente legalább egyszer mondja is, hogy nem szereti az embereket, és ez kissé aggodalommal tölt el.
Na nem azért, mert az emberek annyira szerethetők, hanem inkább amiatt, hogy milyen munkakör illik ehhez a mentalitáshoz? Hiszen mindenütt lesznek emberek.
Egyébként szinte kitűnő tanuló, vannak barátai, jár is el a barátokkal strandra, kalandparkba, kirándulni. Szóval én nem veszem észre rajta azt amit mond.
Én egyetemen jöttem rá az élet nagy igazságára:
"If you need a friend, get a dog."
Lehet a lányod 16 évesen már tudja...
"milyen munkakör illik ehhez a mentalitáshoz? "
Én vígan elvagyok így a tőzsde világában.
:)
Érdekes volt ez a csillaggyermek téma. Elolvastam. Illenek rá a dolgok, de nem minden. A nyelvek különösen jól mennek neki, de például matematikabol "hármas", azt nem szereti, ezért is nem kitűnő tanuló.
Megérzései jók, és felettébb intelligens, érzékeny is.
1, Igaza van;
2, Író, műfordító, darus, világítótorony őr, smasszer, bizti őr, ami neki való munkák lennének akkor;
3, Azért kedvez neki a jövő, mert valószínűleg csak 2 élőlényre lesz a jövőben szükség a munkahelyeken:
Egy emberre, aki etet egy kutyát, és egy kutyára, aki nem engedi az embert, hogy a gépekhez nyúljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!