A cigarettázás az az igénytelenség egyik jele?
Füstöt szív le a saját torkán a tüdejébe, sárgák lesznek a fogai, a bőre, a ruhája és nem mellékesen egészségtelen, és mindez a saját döntése.
A kérdés csak onnan jött, hogy az egyik bagós kolléga "igénytelenezett" le másokat, hogy hogy öltöznek, mit esznek stb.
Szerintem túl van tolva a cigi miatti hiszti.
Engem is zavar a füst, de még vagy ezer dolog zavar, ami miatt nem hőzöng a fél világ.
Mi van “túltolva” meg mi a “hiszti” azon, hogy vannak akik taszítónak találják ha valaki büdös? :D (ráadásul még csak nem is azért büdös mert pl egész nap tiszteletre méltó kemény munkát végzett melegben, hanem pusztán hobbiból, önként)
#13.
Nem beszélve arról, hogy nem csak a saját, hanem még a többi ember egészségét is károsítja az, aki dohányzik.
13
Aha, szerintem túl van lihegve.
Én próbáltam a cigit, de nem jött be, egyszerűen rossz az íze, így nem gyújtok rá, nincs igényem erre.
De amilyen hisztériázást egyesek letolnak az nevetséges. Ezt gondolom.
De miért hisztéria az, hogy van akit zavar olyasmi ami téged nem?
Most ennyi erővel egy dohányos írhatná, hogy az hogy szerinted rossz az íze az hiszti, és túlliheged. :D
16
Engem is zavar a füst, ahogy még a dohányosok nagy részét is. Nem erről van szó, hanem a szélsőséges reakciókról.
Olyan árukapcsolásokat toltok, amiket konkrétan semmivel nem tudtok alátámasztani, csak valamitől fel vagytok pörögve és túráztatjátok magatokat minden hasonló kérdés alatt. Jelezni szeretném, hogy az idegesség és a stressz legalább annyira káros, mint a cigi. :))
Nem. Nagyon sok dohányoson nem látszik, hogy dohányzik, nem sárga semmije sem, és nem büdös.
Míg nagyon sokan csak szimplán igénytelenek, ápolatlanok, pedig nem is dohányoznak.
"A kérdés csak onnan jött, hogy az egyik bagós kolléga "igénytelenezett" le másokat, hogy hogy öltöznek, mit esznek stb."
Miért, szerinted csak a dohányzás igénytelen?
Az nem, ha valaki nem megfelelően öltözik? Ha valaki koszos, ápolatlan? Ha valaki elhízott? Ha valaki iszik? stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!