Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan definiálnád a felnőtt...

Hogyan definiálnád a felnőtt létet, mit jelent felnőttnek lenni?

Figyelt kérdés
És, akik nem nőttek fel, milyen hiányosságaik vannak?
tegnap 22:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%
No hugs and kisses, just bugs and fixes :D
tegnap 22:51
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

Nekem sok rosszat csak.

Érdekkapcsolatok fúrás mobbing melohelyen.

A szomszédok meg azzal foglalkoznak kivel élsz jársz mit csinálsz miből van pénzed. Pletykák ármánykodások.

Barátok átvernek kikezdenek a pároddal vagy bármi.

Ha borotvát veszel még a dm es eladó is erről áll neki gúnyolódni.

Ha fog.gátlót íratsz lekv znak.

Ha beteg vagy kárörvendenek.

Valahogy gyerekként burokban él az ember.

tegnap 22:52
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
A döntéseidet önállóan hozod meg és felelősséget vállalsz értük.
tegnap 22:52
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Én alkoholista vagyok, ami nagyra nőtt gyereket jelent.
tegnap 22:55
 5/19 tejjelkifili ***** válasza:
19%
18 elmúlt. Ennyi és semmi más.
tegnap 22:58
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

Felnőtt lét? Egy szürke mókuskerék ahol "felnőttnek" mondott gyerekek (és itt most az éretlenségre és az ostobaságra értem) próbálják egymást bevonni a kisded játszmáikba. A cél boldognak lenni, meggazdagodni, hatalmat és megbecsülést szerezni mások szenvedése árán, az önként vállalt rabságon keresztül a hazugságon át minden van itt! Az ártatlanság elveszett! Milyen szép szó: ÁRTATLANSÁG (NEM ÁRTÁS)

Igaza van!

[link]

tegnap 23:04
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Én gyerekkorom óta tudom hogy NEM szabad felnőni!
tegnap 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

én 31 vagyok de kb ugyan azt csinálom mint 16 évesen max annyi hogy eljárok munkába, de akkor meg iskolába jártam szóval... :D nincs gyerekem se feleségem se barátnőm se semmi, de még barátok se mert azért a legtöbb gyerekkori barát ilyenkorra már qrvára kimutatja a foga fehérjét, hogy mennyire is érdekbarátság volt az anno. És így tök jó az élet, minden pénzemet magamra költhetem, nem basztat senki hogy csináljam meg ezt vagy vigyem le a szemetet, nem kell a gyerekek hülyeségeit hallgatni.... önző életforma? Lehet. De élvezetes? Igen :D

aki kéri az ostort kövesse csak a társadalmi normákat, good luck ebben a korrupt harmadik világbéli országban családot alapítani...

tegnap 23:11
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
6-os szerintem nagyon pontosan fogalmazott. A felnőttség nem kortól függ, hanem érettség és szellemi állapot függvénye. Nagyon sok "felnőtt" gyermeki szinten van, rosszindulatú, játszmázik, hisztizik. Főleg időseknél megfigyelhető a hiszti, dühkitörések, ez pedig már kb csecsemő szint, ha nem úgy történik valami, ahogy akarja, hisztirohamot kap. A súlyos demencia már lényegében csecsemőlét. Nagyon sok felnőtt gyermekember van.
tegnap 23:14
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Mikor rendesen ki tudsz magadért állni, és megtanulsz felelősséget vállalni. Szerintem ez a kettő
tegnap 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!