Hogyan definiálnád a felnőtt létet, mit jelent felnőttnek lenni?
Nekem sok rosszat csak.
Érdekkapcsolatok fúrás mobbing melohelyen.
A szomszédok meg azzal foglalkoznak kivel élsz jársz mit csinálsz miből van pénzed. Pletykák ármánykodások.
Barátok átvernek kikezdenek a pároddal vagy bármi.
Ha borotvát veszel még a dm es eladó is erről áll neki gúnyolódni.
Ha fog.gátlót íratsz lekv znak.
Ha beteg vagy kárörvendenek.
Valahogy gyerekként burokban él az ember.
Felnőtt lét? Egy szürke mókuskerék ahol "felnőttnek" mondott gyerekek (és itt most az éretlenségre és az ostobaságra értem) próbálják egymást bevonni a kisded játszmáikba. A cél boldognak lenni, meggazdagodni, hatalmat és megbecsülést szerezni mások szenvedése árán, az önként vállalt rabságon keresztül a hazugságon át minden van itt! Az ártatlanság elveszett! Milyen szép szó: ÁRTATLANSÁG (NEM ÁRTÁS)
Igaza van!
én 31 vagyok de kb ugyan azt csinálom mint 16 évesen max annyi hogy eljárok munkába, de akkor meg iskolába jártam szóval... :D nincs gyerekem se feleségem se barátnőm se semmi, de még barátok se mert azért a legtöbb gyerekkori barát ilyenkorra már qrvára kimutatja a foga fehérjét, hogy mennyire is érdekbarátság volt az anno. És így tök jó az élet, minden pénzemet magamra költhetem, nem basztat senki hogy csináljam meg ezt vagy vigyem le a szemetet, nem kell a gyerekek hülyeségeit hallgatni.... önző életforma? Lehet. De élvezetes? Igen :D
aki kéri az ostort kövesse csak a társadalmi normákat, good luck ebben a korrupt harmadik világbéli országban családot alapítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!