Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan férfi akin...

Létezik olyan férfi akin kamaszkorában volt egy kis felesleg ami max 10 kg és ahogy felnőtt úgy sem hízott többet 20kg-nál és jól érzi magát úgy hogy van?

Figyelt kérdés

Hát nehezen tudom megfogalmazni a kérdést és azért érdekel,mert én egy lassan 18 éves fiú vagyok és van rajtam körülbelül 5-10 kg felesleg,de én így jól érzem magam és hát én nem szeretem egyáltalán a szálkás testet.

Nekem nem szimpatikus és nem tudom ez valamiféle lelki ok lehet vagy mi,de a lányoknál is csak a molettebb alkat vonzó számomra...

Lustának nem gondolom magam,mert mindig én megyek akárhova ha a szüleimnek kell hirtelen segítség és lemegyek.

Van amikor csak úgy elmegyek sétálni,mert imádok kint lenni a szabadban.

Futni is szeretek,ha tesin futni kell.Annak mindig örülök egyedül azért kellemetlen,mert rajtam kívül 4-5 gyerek szokott futni tesin és közölük is 2 ember bírja csak sokáig.

Ingafutás az most is volt nekünk nem rég,de ez nem jegyre ment,hanem csak érdekelte a tanárnőt ki mennyit bírt és 43 kör ment amire nem vagyok akkora büszke,de általánosban csak 28-31 sikerült.

Itthon gyakran porszívózok,az egész lakásban is minimum 2 naponta,de mivel szüleim nem dolgoznak az ünnepek miatt így a szobámat szoktam csak felporszívózni minden nap.

Mivel futást is kipróbálnám gondolkozok hogy a kis szobámban tudnék e egy helytakarékos futó eszközt vagy szobabicklit beszerezni,de az nagyon sok helyet foglalna,de szerintem nekem megérné csak biztos drága.

A kérdésem,hogy nekem így jobban bejön az élet mintha vékony/szálkás testem lenne ja és kajákat is válogatnám hogy mit ehetek és mit nem.

Ez jelenthet valami problémát vagy ha most nem akkor később majd igen ?

tegnap 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5-10 kiló nem vészes túlsúly, csak figyelj arra, hogy ezt tartsd, +20 kilóval már azért nem olyan vidám az élet.
tegnap 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg ez a túlsúly MÉG nem gond, de a legtöbb embernek ez egyre több lesz, ha nem figyel.

Másrészt amiket írsz, hogy csinálod, az nem sport és nem mozgás, ennyitől bőven tudsz hízni, ami nem jó lenne.

tegnap 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Én sokszor láttam olyant, hogy kövér kisfiú megnyúlt és vékony magas gyerek lett.

Meg az egyik nornális testsúlyú ismerősöm nálam is alacsonyabb volt, aztán 14 évesen hirtelen elkezdett sokat enni. Azt mondta nem tudja megmagyarázni, de nagyon éhes. Hetekkel rá elkezdett nőni és nagyon magasra nőtt.

tegnap 17:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálok változtatni az életvitelemen az idő múltával.
tegnap 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Tudod, egy idő után majd elkezdesz hízni, és onnan nincs megállás.
tegnap 20:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen,lehet hogy igazatok van...
tegnap 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Rajtam részben gyógyszer mellékhatása miatt 26 kiló felesleges volt, 96 kilós gombolyag voltam. Ebből 16-20 év között nagyon lassan leadtam 22 kilót, munkanélküliként 20-26 év között visszahíztam 86-ra, eltelt 9 év és másfél évvel ezelőtt saját rostdús étrenddel fogytam 1 hónap alatt 16 kilót 70-re. Azóta is tartom a jó állapotomat.
tegnap 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
* Felesleg
tegnap 20:20
 9/12 A kérdező kommentje:

7-es

Az étrend mellett mozogtál is sokat vagy túlságosan nem sportoltál?

tegnap 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:

5-10 kg plusz nemhogy nem gond, még jobban is áll némelyeknek, mint ez az istenített eres-bordás-szálkás-kockás pszichológiai elmebaj. Osztom a hozzáállásodat.

Mondjuk kérdés, mihez képest számolod, mert bizony anorexiástól és guruló hordótól is hallottunk már olyat, hogy 5-10 kiló feleslege van. Magasságod, súlyod mennyi?

Azért figyelj oda, hogy az annyi annyi is maradjon 10 meg 20 év múlva is. Aki olyan, hogy egyszerűen igénye van a több órás kültéri, sok mozgással járó létre, különben becsavarodna, az nem fog, és nem tud elhízni, nem kell mesterkélten fogyókúráznia, és még kedvére eheti is, amit és amennyit szeret. De akkor nem elunható szobabicikli kell, hanem igazi, és nem fogyás miatt kell menni vele, hanem célért, ahova amúgy is menni akarsz felfedezni a világot...

tegnap 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!