Létezik olyan férfi akin kamaszkorában volt egy kis felesleg ami max 10 kg és ahogy felnőtt úgy sem hízott többet 20kg-nál és jól érzi magát úgy hogy van?
Hát nehezen tudom megfogalmazni a kérdést és azért érdekel,mert én egy lassan 18 éves fiú vagyok és van rajtam körülbelül 5-10 kg felesleg,de én így jól érzem magam és hát én nem szeretem egyáltalán a szálkás testet.
Nekem nem szimpatikus és nem tudom ez valamiféle lelki ok lehet vagy mi,de a lányoknál is csak a molettebb alkat vonzó számomra...
Lustának nem gondolom magam,mert mindig én megyek akárhova ha a szüleimnek kell hirtelen segítség és lemegyek.
Van amikor csak úgy elmegyek sétálni,mert imádok kint lenni a szabadban.
Futni is szeretek,ha tesin futni kell.Annak mindig örülök egyedül azért kellemetlen,mert rajtam kívül 4-5 gyerek szokott futni tesin és közölük is 2 ember bírja csak sokáig.
Ingafutás az most is volt nekünk nem rég,de ez nem jegyre ment,hanem csak érdekelte a tanárnőt ki mennyit bírt és 43 kör ment amire nem vagyok akkora büszke,de általánosban csak 28-31 sikerült.
Itthon gyakran porszívózok,az egész lakásban is minimum 2 naponta,de mivel szüleim nem dolgoznak az ünnepek miatt így a szobámat szoktam csak felporszívózni minden nap.
Mivel futást is kipróbálnám gondolkozok hogy a kis szobámban tudnék e egy helytakarékos futó eszközt vagy szobabicklit beszerezni,de az nagyon sok helyet foglalna,de szerintem nekem megérné csak biztos drága.
A kérdésem,hogy nekem így jobban bejön az élet mintha vékony/szálkás testem lenne ja és kajákat is válogatnám hogy mit ehetek és mit nem.
Ez jelenthet valami problémát vagy ha most nem akkor később majd igen ?
175 cm vagyok és 73 kg körülbelül most.
Suliban 72 kg valamennyi volt még 3 hete,tudom azóta simán fel szedhettem volna 5 kg vagy ha ügyesen csinálom akkor 10-et is,de nem szedtem fel szerintem 1kg-nál többet.
Majd ha nem felejtem el a mai nap folyamán megmérem magam.
Remélem a mostani kaját miatt nem szedtem azért semennyit,de ha fel is szedtem annyira nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!