Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok! Mit szólnátok ha ti...

Srácok! Mit szólnátok ha ti vagytok kb 25 évesek és felszaladt egy kis felesleg a hasadra de nem drasztikus mértékben. És az utcán szembe menne veletek egy 70 körüli mozgáskorlátozott férfi és azt mondaná (akit te amúgy ismersz) hogy hízol elfele..?

Figyelt kérdés

Mindezt úgy, hogy ő nem is tudja, hogy te éppen azon dolgozol hogy leadd a felesleget. Mit szólnátok vagy hogy reagálnatok? Velem ez történt ma. Figyelmen kívül hagytam nem szóltam semmit. Ti hogy reagálnatok?

25f

aug. 9. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Senki nem tudja te épp dolgozol rajta, de ez lesz az első benyomása. Ha korábban nem látott ilyen állapotban és most igen, akkor neki híztál.

Az ilyenekre úgysem lehet mit mondani, elengeded a füled mellett. A kérdésben nem releváns az észlelő kora és egészségügyi állapota. Bárki így reagálna aki ismer téged, de nem követte aktívan figyelemmel a súlyváltozásod, és meglepi a látható különbség - tehát nem "kis felesleg" és "nem drasztikus" szintű a dolog.

aug. 9. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Részéről normális reakció volt, részedről meg suta.

Lehet olyat válaszolni, hogy "látom, dolgozom rajta, hogy lemenjen". Ennyi, nem kell túlbonyolítani.

aug. 9. 12:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Ok. Szerintetek ő neki ezzel mi volt a mondani valója? Gúnyolás vagy jó hiszeműséggel szólt hogy ne hizzak el ami egészségtelen?
aug. 9. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehetett, ebből nem derül ki.

De ez mindkettőre jó válasz lett volna.

aug. 9. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmit, nem vagyok erzekeny. Mondtam volna, hogy mar megy lefele
aug. 9. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Ok. Amúgy én sem vagyok érzékeny csak nem tudtam hova tenni.

Egyébként. Nektek milyen benyomást kelt az ha egy ismerősötök (ferfi) el/meg hízik . Tehát pocakos lesz. Taszító? Jobban kedvelitek azt amikor sportos ? Köszi. Megegyszer nincs ebben semmi csak nem értettem mire gondol. Mosolyogtam csak. Nem kezdtem el részletezni neki hogy már megy a diéta és az edzés egy ideje .

aug. 9. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kelt jó benyomást.

Persze lehet rajta kívülálló ok is, de akkor se jó dolog.

aug. 9. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem nemszamit hogy neznek ki a haverok, elhiznak vagy lefogynak (max ha edzotars es emiatt nemtudunk egyutt edzeni). Amugy csak a baratnom kulseje erdeke
aug. 9. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
"Én legalább tudok rendesen járni."
aug. 9. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Minden nap ilyen gyökerek járnak minden utcán. Akkor is beszólna valamit, ha nem lennél dagadék
aug. 10. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!