Mit tegyek hogy ne érezzem magam "feleslegesnek"? (nem tudom hogyan fordítsam le az unwanted szót magyarra, de aki érti angolul az érti)
Miért lennél nem kívánt személy? Most a kérdést feltetted, de nem meséltél semmit, hogy mi bánt, miért érzed úgy ahogy?
Így nem tudunk segíteni ha nem tudjuk a probléma forrását
Bocsi. Van egy ilyen kollegám, állandóan angol mondatokat mond mert nem jó neki a saját nyelvünk. Engem kimondottan irritál az ember, szerintem ez simán csak felvágás, hogy milyen marha jól beszél angolul és ezt villogtatja folyamatosan. Ne mondja már nekem senki, hogy nem az a legkifejezőbb nyelv amit 2 éves korában megtanult beszélni. A nyelvészek szerint is a Magyar az egyik leginkább összetett nyelv a világon és külföldi szakemberek szerint is.
De hogy a kérdésre is válaszoljak már, kinek akarsz hasznos lenni? Ha magadnak megfelelsz akkor nem mindegy, hogy mások szempontjából "felesleges" vagy e vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!