Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Mit tegyek hogy ne érezzem magam "feleslegesnek"? (nem tudom hogyan fordítsam le az unwanted szót magyarra, de aki érti angolul az érti)

Figyelt kérdés
Érti aki érti az unwanted szó jelentését de angolul jobban ki tudom fejezni magam mint magyarul, de inkább a kérdésre válaszoljatok! Mit tegyek? Gyötör a tudat, hogy senkinek sem kellek és nem is fogok, utálom magam.
júl. 16. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Ha angolul jobban ki tudod fejezni magad mint a saját anyanyelveden akkor próbálkozz Angliában hasznos lenni!
júl. 16. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, én csak segítséget kértem, de látszólag ezen az oldalon azt sem lehet már pedig azt hiszem ez arra jött létre.
júl. 16. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél nem kívánt személy? Most a kérdést feltetted, de nem meséltél semmit, hogy mi bánt, miért érzed úgy ahogy?

Így nem tudunk segíteni ha nem tudjuk a probléma forrását

júl. 16. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én sem tudom de már egészen gyerekkorom óta így éreztem. Mintha tegyük fel a barátaim sem akartak volna velem lenni stb..
júl. 16. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Biztosan azért mert töröd a magyart! :D
júl. 16. 23:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Én ezt nem bírom, kérlek ásd el magad kedves Duke81.❤️
júl. 16. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi. Van egy ilyen kollegám, állandóan angol mondatokat mond mert nem jó neki a saját nyelvünk. Engem kimondottan irritál az ember, szerintem ez simán csak felvágás, hogy milyen marha jól beszél angolul és ezt villogtatja folyamatosan. Ne mondja már nekem senki, hogy nem az a legkifejezőbb nyelv amit 2 éves korában megtanult beszélni. A nyelvészek szerint is a Magyar az egyik leginkább összetett nyelv a világon és külföldi szakemberek szerint is.

De hogy a kérdésre is válaszoljak már, kinek akarsz hasznos lenni? Ha magadnak megfelelsz akkor nem mindegy, hogy mások szempontjából "felesleges" vagy e vagy sem?

júl. 17. 07:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok egyedül meghalni, és hogyha ez a gondolat folyamatosan gyötör, úgyis egyedül fogok meghalni. Ezért akarnék valamit tenni ellene mert ez egy nem jó felfogás de valamiért mégis így érzek.
júl. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!