Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sugallja minden azt,hogy...

Miért sugallja minden azt,hogy öltözködj úgy,ahogyan,és amiben jól érzed magad, közben meg ha olyat veszel fel,kinevetnek az emberek? Miért kell kinevetni valakit, ha van rajta felesleg? Vagy miért kell kinevetni, akinek mondjuk lapos a melle?

Figyelt kérdés
Hiába akar valaki úgy öltözködni,ahogy neki tetszik,ha tudja,hogy az emberek többsége megbotránkozik rajta. Akkor mégis mire fel van a jelmondat,hogy " öltözz úgy,ahogyan neked tetszik", ennek ellenére mégis nevető, gúnyolódó arcokat látsz magad körül?
júl. 31. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Mert a kiegészítésre nem figyelnek. Öltözz úgy ahogy akarsz és amiben jól érzed magad, és amiben jól is nézel ki.

Például sok 120 kilós nőt látok cicanaciban az utcán, ami eleve nem is utcára való viselet, ráadásul botrányosan néznek ki benne.

Önkritika azért legyen.

júl. 31. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Az első válaszolóval egyetértek.

Tényleg sokan nem figyelnek oda az összképre.

Ha valakinek tetszik a haspóló, de a hasa tele van hurkákkal, meg zsírfelesleggel, akkor előbb fogyjon le és utána már jól fog neki állni a haspóló.

Nagyon nem mindegy, hogy kinek milyen az alakja, és arra milyen ruhát akar felhúzni, mert az összkép nem lesz szép látvány.

Kicsi a mellem, ezért nem is veszek fel mélyen kivágott felsőket. De ehhez szükséges az a felismerés, hogy a hibáimat nem fogom mutogatni.

júl. 31. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

És ha nem lesz szép látvány, akkor mi van? Én nem értem, hogy okozhat kvázi fizikai fájdalmat embereknek tök idegen emberek külseje.

2-es, az is érdekes, ha a kicsi mellet hibának fogod fel...

júl. 31. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

Ezt lőtte nekem a genetika, ez van, attól még a normál mérettől messze vagyok. Ez a valóság.

"És ha nem lesz szép látvány, akkor mi van?"

Akkor ne csodálkozzon az illető, ha egyesek ezt bármilyen formában szóvá teszik. Én nem teszek közvetlenül neki, nem az én dolgom, hogy bohócot csinálok magamból. Viszont biztos lesz valaki, hogy majd közli vele, csak akkor ne sértődjön meg ezen.

júl. 31. 11:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésből írom,de lenne még egy kérdésem akkor az eredeti kérdésemhez. Nyáron, akkor egy viszonylag "hurkásabb"a,hogyan itt fogalmazott valaki nő nem vehet fel olyan ruhát, amiben mondjuk le akarja süttetni magát? Nekem nincsen se fürdőruhám,se ilyesmim,mert rövidnadrágnál,és topnál soha nem öltözöm lejjebb,pedig fiatal vagyok, de van aki simán felvesz 110 kg-osan fürdőruhát.
júl. 31. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ez nem szépséghiba, nem kell így felfogni.

Szerintem ez olyan, mint a "minek ment oda" felfogás. Ha én 80 kiló vagyok, de ma haspólóhoz és cicanadrághoz van kedvem, és nem is érzem magam ettől szarul (mert nem érdekel, vagy épp pont tetszik), akkor senkinek NINCS JOGA ahhoz, hogy kéretlenül beszólogasson, mert rohadtul semmi köze hozzá, mit húzok a testemre. És attól, hogy ez megtörténik és "nincs min csodálkozni", még nem lesz elfogadható.

júl. 31. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Magyar ember amúgy sem bírja ki hogy ne ítélkezzen vagy ugasson bele a másik életébe...
júl. 31. 11:52
 8/11 Metionin ***** válasza:
69%
Kell önkritika is az önkifejezés mellé. Nem más emberek véleménye miatt, hanem magunk miatt. Az is az igényesség egy fajtája, hogy ha valami nem illik az alkatunkhoz, azt nem vesszük fel. Fürdőruha, sportruha az más, abban nem az utcán mászkál az ember.
júl. 31. 12:48
 9/11 veszettkecske ***** válasza:
48%
Általában azt nevetik ki , aki láthatóan mást képzel magáról, mint ahogyan kinéz, és ezt öltözködésében is kifejezi, az "általános" esztétika és a jó ízlés rovására -ha van ilyen.
júl. 31. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is veszek fel fürdőruhát, pedig nem vagyok egy karcsú teremtés. De egyrészest veszek fel, mert abban jobban érzem magam, és még a soha de soha senki nem nézett rám furcsán, vagy szólt be, pedig én az egész nyarat strandon töltöm gyermekkorom óta, mert imádom.
júl. 31. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!