Számodra értelmetlen az a munka amit most végzel?
Volt már olyan munkád amit teljesen értelmetlennek
éreztél?
Ha igen mik voltak azok és miért érezted annak?
Termelő munkát végzek, szóval nem értelmetlen, de volt már olyan munkám is. Renoválás volt és olyan tré minőségben dolgoztunk (rossz alapanyag), h tudtuk, h max 1 éven belül semmit sem fog érni, amit javítottunk. Az nem volt jó érzés, h a sokszor eléggé pepecs munkámnak nincs értelme, viszont akkor kerestem a legjobban, szóval kompenzált a pénz.
2024. jan. 1. 21:38
2/11 anonim válasza:
Szereld össze. Kész? Nem tudok több munkát adni, nincs megrendelés. Nincs több anyag, szereld szét amit megcsináltál, aztán rakd össze újra.
2024. jan. 1. 21:40
3/11 anonim válasza:
Nem lenne értelmetlen.
A mennyisége értelmetlen. Amennyit előállítunk...a kutyának nem kell ennyi. Mi meg dolgozunk vele...menjen rá az egészsége, idegrendszere, magánélete mindenkinek, azért amire amúgy nincs is akkora kereslet, és előbb-utóbb a kukában végzi.
2024. jan. 1. 21:56
4/11 anonim válasza:
Félig rohadt paprikát kellett lecsónak feldolgozni. Mindenki tudta, hogy nem fogják átvenni.
2024. jan. 1. 21:57
5/11 anonim válasza:
Ja és több helyen is ez volt.
3as voltam
2024. jan. 1. 21:58
6/11 anonim válasza:
értelmetlen, mert inkompetens kollégákkal dolgozom, fix átlag bérért. Ha a kollégáknak nem az alap számítástechnikai tudást kellene elmondanom 1000x, és a bér pedig teljesítmény/bevétel arányos volna, akkor semmi bajom nem lenne. De jelenleg azt érzem, hogy csak bejárok, eltelik az életem, anyagilag sehova nem jutok, mert elmegy megélhetésre és ennyi.
2024. jan. 1. 21:59
7/11 anonim válasza:
Raktármeló. Kipakolni az árut, csak azért, hogy utána vissza tudd pakolni.
Rafinált. 👌
2024. jan. 1. 21:59
8/11 anonim válasza:
Szociális területen dolgozom: eredmény, sikeresség a 0 és a max. (de az már nagyon max.) a 2% közt van.
2024. jan. 1. 22:26
9/11 anonim válasza:
Buszsofőr vagyok, csak egy helyre járok, nagyjából ugyan azok az arcok ugyan az minden. Ugy visszafejlődtem, hogy írni sem tudok munka - pihenés kombó mert 3x15 órát dolgozok majd 1 vagy 2 pihenő.
2024. jan. 1. 23:55
10/11 anonim válasza:
Egyetemen dolgozok nem oktatói munkakörben. Szeretem, többek közt amiatt is, mert ez az első munkahelyem, ahol nem valami szaros kkv köcsög vezetőjének hajtom fel a pénzt azért, mondjuk azért, hogy havonta 2x el tudjon menni a puncs.hu-s ribijével nyaralni - az előző munkahelyemen ez így ment.
Hanem a munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy fiatalok tudjanak tanulni, fejlődni, és ezáltal jobb életet élni, tehát valamennyire hozzájárulok a közjóhoz, és én ennek örülök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!