Dolgoznál fiatal felnőttként olyan helyen, ahol jók a munkakörülmények és kellemes a hely, de piszok unalmas és értelmetlen a munka?
Abba a helyzetbe kerültem, hogy nem egy terv szerint haladtam, nem tanultam egy dolgot keményen (ez nem azért van, mert buta vagy lusta lennék, épp ellenkezőleg, viszont vannak más gondjaim, amibe most nem mennék bele), és ezért most leginkább SSC-kbe tudok csak menni, amik jól fizetnek, de a munka, amit végezni kell olyan, hogy egy betanított csimpánz vagy egy program, amit erre írtak is el tudná végezni.
Nem tudom, hogy fordítsak ezen, mert már kint vagyok abból az életkorból, amikor az ember keményen tanul meg nappalira jár, hogy megalapozza a jövőjét, viszont így üres az életrajzom és félek, hogy ha tovább várok, ebben ragadok örökre. Hiába fizet jól, az unalom meg az értelmetlenség érzete szörnyű számomra.
Az első munkahelyem ilyen volt. Fizetés tragikus (félig állami hely), munkakörülmények szo-szo, de betanított irodai munka volt. Hát úgy a második évben már szinte pszichoszomatikus tünetei voltak nálam a monotónia miatti szenvedésnek.
Az a baj, hogy koncentrálni kellett.
Ha monoton, de nagyon picit kell koncentrálni, ott elszórakoztatom magam a gondolataimmal.
De ha 120%-ban ott kell lennem és monoton, akkor vége.
Inkább tanulj valamit, de ésszel. Olyan szakmát és sulit keress, ami megfelelő és kvázi garantálja a továbblépés lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!