Egy fiatal csaj bolondnak tartana vajon, ha megemlíteném neki hogy ne nagyon kérje hogy masszírozzam meg a talpát, mert abból több lesz?:D
Nagy cég, és vagyunk páran fiatalabbak is, egyik alkalommal már munka vége felé voltunk és beszélgettünk egy kicsit kevésbé szem előtt, mondta hogy olyan fáradt meg ilyenek, én meg arrébb löktem a lábát hogy majd fürdés után visszatérhetünk rá, nagyon meglepődtem a dolgon, mert nekem az arc, test után fontos még ez is, és szerintem sosem tudnám ezt megmondani senkinek, max rávezetni ha olyan az alkalom, de utána magyarázkodhatok.
Egyébként jó kis csaj, én is dumálok vele, meg ő is jön.
Azóta eltelt pár nap, de eszembe jut akkor is a helyzet, amikor épp már aludni kéne, és olyankor..... :D
Elolvastad jól? Ő kérte, csak én elhülyéskedtem.
Tanulság:
1, Ne szalsz el a lehetőséget, máskor masszírozd meg neki a tappancsát;
2, Máskor használj azért pontokat is a mondatszerkesztésben, mert ez is így gáz, hogy van egy végeláthatatlan mondatod. De ami a legfontosabb:
3, Munkaalapú társadalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!