Akik magasak lettek felnőtt korukra, azok egész gyerek és kamaszkorukban magasak voltak vagy kisebbek/átlagos méretűek voltak aztán hirtelen megnőttek?
En ugy vettem eszre akiket nem is csak etet hanem egyenesen tömnek a szüleik azok lettek 190 esek is.
Ahol szegenység éhezés volt (minőségi etkezés is nulla)vagy ebben nőttek fel azok mind 160 vagy 170 esek.
Én ahogy láttam, a régi általános iskolás osztálytársaimat azok lettek igazán magasak akik gyerekként is már azok voltak a többieknél.
Volt egy olyan srác aki legalacsonyabb volt és már vizsgálatokra is járt mert azt hitték valami baja van hogy nem nőtt szinte semmit. Aztán 15-16 évesen kezdett el hirtelen beindulni a növése, mindenféle előzmény nélkül, nem is evett sokkal többet mint régebben, nem is járt nagyon sportolni, de akkor neki nagyon beindult a növése és azt gondolták max 160 cm lesz ahogyan az anyja, nagybátyja, apja sem volt sokkal magasabb és mégis 180 cm körül van már felnőttként.
Én viszonylag alacsony maradtam, úgy hogy alsóba majdnem én voltam a legmagasabb srác az osztályban. Én változatosan ettem, anyám nagyon figyelt erre, és minőségre is adtak azért. Szóval ez ilyen.
Szerintem 14 eves koráig nő mindenki. A többi csak mendemonda.
Az ossszes osztalytarsam 30+ pont akkora mint 8.ballagáson volt.
Biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz. Hacsak nem magántanuló voltál.
De. 8ban elballagtunk. Ha huszason talalkoztunk ha harmincason, egyik se lett magasabb később sem.
Ez olyan humbug a googlen hogy 2q éves korig növunk.
Komolyan le kéne mérni gimi vagy szakközép első meg utolsó napján a kölyköket.
Én kívül-belül teljesen más voltam, mint egy másik ember. Kisfiúként kicsit szerencsétlen voltam és anyum sem könnyített meg, az arcomnak valahogyan nagyon jó a genetikája, anyum sokszor hosszabb hippi hajat csináltatott nekem, a fejemnek így sokszor lányos kinézete volt, emellett alapvetően kis szerencsétlen voltam, tele voltam betegségekkel, nem barátkoztam, senki nem szeretett, introvertált voltam, világutáló voltam, törpe is voltam... Középiskolában is csak lassan kezdtem változni és huszonévesen fordult a világ hirtelenül.
Jelenleg 36 évesen: viszonylag jóképű, magas, társaság mókás középpontja, szabadszájú megmondó emberke. A jó genetika és az egészségem megőrzése olyan szempontból maradt meg, hogy 36 helyett 24 évesnek nézek ki. Ezért sem ismer fel senki, mert még az AI sem így lövi be a gyerekkori képeimet. :-)
9+
Illetve gyerekként még pufók golyó is voltam és most magasként jól kondicionálva vékony vagyok. Széltében-hosszában és személyiségben is teljesen másik ember lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!