Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gyakori az ha egy...

Szerintetek gyakori az ha egy mai kamasz vagy felnőtt nem tudja az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Biciklizni

Úszni

Mutatós órát leolvasni

Hagyományos tekerős csapteleppel a víz hőmérsékletét

Cipőt kötni

nov. 4. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Biciklizni elméletileg tudok, gyakorlatilag meg nem jó hozzá az egyensúlyérzékem és nem is nagyon vonz, hogy biciklizgessek bárhova is.

Úszni nem tudok, max annyira hogy egy medencébe nem fulladok bele.

Mutatós órát le tudom olvasni, de jó, hogy nem kell már ezzel bajlódni, a digitális sokkal jobb.

Szerintem a régi csaptelepet mindenki tudja használni, aki nem totál debil, de vannak olyanok, amik teljesen szarul működnek. Én ha ilyet látok, simán csak hideg vízzel mosok kezet.

Cipőt kötni szintén minden egészséges ember tud.

nov. 4. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Az első hármat nem tudom. 23/L
nov. 4. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Cipőt tudni miért ne tudnának a kamaszok és a felnőttek? Az emberek 95%-án fűzős cipő van, és a cipőboltok polcain is szinte csak fűzős cipő van. Nem értem, ez hogy került fel a listára.

Mutatós órát leolvasni és úszni nem tudok - az iskolában hiába tanították mind a kettőt elég sokáig, nem ment egyik se.

nov. 4. 20:45
 4/11 Metionin ***** válasza:
75%
Úszni sokan nem tudnak, nekem is az nem megy a listából. 34/N
nov. 4. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Bicajozás, úszás, cipőkötés hiánya v.sz.l. valamilyen problémából lehetséges. Úszással lehet valamilyen fóbia is. Én például gyakorlatilag tudok, de fóbiám van a mélyvíznél és nem szívesen merészkedek odáig. Ha nem is gyakorolja valaki sehol sem emiatt és a rokonság nem erőltet, akkor annyi.

Igazából én például cipőt kötni nagyon-nagyon sokáig nem tudtam, huszonéves koromban vettem rá magamat. Miközben pedig tiniként komolyabb kézügyességet megtanultam, de képtelen voltam cipőt kötni. Másban is igaz, hogy az átlagemberek legegyszerűbb dolgaira képtelen voltam és nehezebb helyzetekben okosabb voltam. Ez pedig v.sz.l. egyfajta enyhe autizmus egyik jele és utólag egyéb ilyen jel van gyerekkoromból is. Akkor még nem voltak ennyire okos szakértők és egyszerűen nem derült ki időben. S bár már meg tudom kötni "foghúzással", de direkt előre kötve vannak a cipőim és csak fel kell vennem. Így választok méretet és így oldom meg a zsinórt.

nov. 4. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Biciklizni ugyan tudok, de sosem tudtam vele magabiztosan közlekedni, ezért tini korom után hanyagoltam a dolgot. Az összes többi gond nélkül megy. A kistini gyerekem jobban biciklizik, mint én. Úszni is megtanult, de abban én vagyok az ügyesebb. Az analóg órát a suliban megtanulták leolvasni. Tekerős csaptelepet nem tudom, látott-e már. Talán az iskolában. Cipőt kötni tud, csak marha lusta hozzá, így inkább gumis cipőfűzőt fűzünk, amibe lehet. Én meg azért használok ilyet, mert nagyon irritál, ha egy kicsivel is lazább az egyik cipő a lábamon, mint a másik. A gumissal meg csak egyszer kell egyformára kötni.
nov. 4. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

27/N

Nekem megy mindegyik, csak felfele ne kelljen tekerni :)

Régen talán még a lovaglás volt a listában, mikor gyerek voltam már ment kifelé, de a szüleim még fontosnak tartották, hogy annyira megtanuljak, hogy ha egy normálisabb lóra felraknak, ki tudjak menni egy csoportban terepre.

nov. 4. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván tudom mindegyiket. A tekerős csaptelepen főleg jót mosolyogtam, évekig utaztam Ázsiában, inkább az egyéb verzióktól szoktam el (meg időnként attól, hogy nem vödörből kell fürdeni).
nov. 4. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Biciklizni egyáltalán nem tudok (sose tanultam). 26N
nov. 4. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Utoljára ~10 éve ültem biciklin, akkor simán ment, szerintem némi gyakorlással most sem lenne vele gond. A többit mind tudom.

24/L

nov. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!